Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstbrunch 25 & 26 december

Tafel aanvragen

Traditiegetrouw serveren wij op eerste en tweede kerstdag een heerlijke brunch!

Laat je betoveren door de magie van Kerstmis tijdens onze feestelijke kerstbrunch op 25 en 26 december! 🎄✨ Het is hét moment om met dierbaren samen te komen en te genieten van een verrukkelijke brunch. Onze getalenteerde chef-kok heeft een heerlijk kerstfestijn voorbereid, met een overvloed aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts waaruit je zelf je perfecte maaltijd kunt samenstellen.

Begin met een verwarmende kom soep naar keuze, gevolgd door een scala aan smakelijke koude gerechten en verleidelijke salades. Onze live-cooking keuken zal de meest heerlijke warme gerechten bereiden, aangepast aan het seizoen. Als afsluiting presenteren we een spetterend dessertbuffet! 🍦

Voor de kleintjes hebben we een speciaal kinderbuffet met traktaties zoals poffertjes, frietjes en nog veel meer lekkers. En raad eens wie er ook op bezoek komt? De kerstman zal onze kleine gasten verblijden met zijn aanwezigheid!

Deze feestelijke brunch is inclusief een drankenarrangement met koffie, thee, melk en verse jus d'orange.

Heeft u voedingsrestricties? Wij vragen u vriendelijk dit door te geven bij het maken van uw tafelreservering.

Tijden:

  • Zitting restaurant: 11:00 - 13:30 uur

Prijsinformatie

  • Prijs per volwassene: €48,50
  • Prijs per kind (4 t/m 11 jaar): €29,00
  • Prijs per kind (0 t/m 3 jaar): Gratis
  • Kinderstoel: Op aanvraag

Goed om te weten:

  • Wij willen u erop attenderen dat dit een aanvraag is en geen definitieve reservering. Wij zullen de aanvraag accorderen en dan is de reservering bevestigd.

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 1 december 2023. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 1 december 2023 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 1 december 2023 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees of een concrete dreiging is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren