Direct naar de contentDirect naar de footer

Pre X-Mas Live Cooking 24 december

Tafel aanvragen

Live Cooking in ons speciaal ingerichte kersthotel. Ideaal voor grote gezelschappen!

Bij Van der Valk Rotterdam - Nieuwerkerk nodigen u uit om al eerder in de feeststemming te komen. Op 24 december presenteren we een bijzondere Pre X-Mas Live Cooking ervaring. Laat uw favoriete vlees of vis à la minute bereiden door onze getalenteerde koks, terwijl u geniet van een uitgebreid scala aan zowel koude als warme gerechten! Ons restaurant is volledig ondergedompeld in de betoverende kerstsfeer, waardoor het buitengewoon knus en gezellig is.🎄🥂

Bij het Pre X-Mas Live Cooking buffet zit een drankenarrangement inbegrepen bestaande uit: huiswijn, getapt bier (Heineken), frisdranken, verfrissende vruchtensappen, port, sherry, Vermouth, jenever, koffie en thee. Als afsluiting presenteren wij een spetterend dessertbuffet!🍩

De Pre X-Mas Live cooking is geopend van 17:00 tot 21:00 uur.

Heeft u voedingsrestricties? Wij vragen u vriendelijk dit door te geven bij het maken van uw tafelreservering.

Wij willen u erop attenderen u een aanvraag bij ons doet en dit is geen definitieve reservering. Wij zullen de aanvraag accorderen indien er beschikbaarheid is en dan is de reservering bevestigd.

Prijsinformatie

  • Prijs per volwassene: €65,00 (inclusief drankenarrangement)
  • Prijs per kind (4 t/m 11 jaar): €32,50 (inclusief drankenarrangement)
  • Prijs per kind (0 t/m 3 jaar): Gratis
  • Kinderstoel: Op aanvraag

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 1 december 2023. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

AANBETALING
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 1 december 2023 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 1 december 2023 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees of een concrete dreiging is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren