Direct naar de contentDirect naar de footer

Paasbrunch

Tafel aanvragen

Met de hele familie genieten! Traditiegetrouw serveren wij op eerste en tweede Paasdag een heerlijke brunch.

Het is bijna Pasen!šŸ£ Dat betekent een extra lang weekend. Tijd om de deur uit te gaan en er een super leuk paasweekend van te maken. Geniet onbezorgd van een heerlijke paasbrunch met de hele familie in hotel Nieuwerkerk.

Op 1e en 2e Paasdag organiseren wij onze Live Cooking Paasbrunch in het Live Cooking buffet restaurant! Verse broodjes en croissants, omeletten, gebakken eieren naar keuze, diverse (gerookte) vissoorten, vleeswaren, kazen en nog veel meer! Tijdens de Live Cooking Paasbrunch heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende vis- en vleesgerechten, sauzen en bijgerechten. Na een warm welkom met een bruisend aperitief mag u gaan genieten van al het heerlijks. Voor onze kleine gasten hebben wij een aparte ruimte waar de kinderen gezellig kunnen kleuren en spelen, de paashaas komt ook nog een bezoekje brengen in ons hotel!šŸ° De middag wordt passend afgesloten met een dessertbuffet.

Heeft u voedingsrestricties? Wij vragen u vriendelijk dit door te geven bij het maken van uw tafelreservering.

Voor 5 personen en meer dient u een aanvraag in via onze website. Wij zullen de aanvraag accorderen indien er beschikbaarheid is en dan is de reservering bevestigd.

Prijsinformatie

  • Prijs per volwassene: ā‚¬ 45,50
  • Prijs per kind (4 t/m 11 jaar): ā‚¬ 26,50
  • Prijs per kind (0 t/m 3 jaar): Gratis
  • Kinderstoel: Op aanvraag

De paasbrunch is geopend van 12:00 tot 14:30 uur.

AANBETALING
Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 19 maart 2024 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 19 maart 2023 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

GRATIS ANNULEREN
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 19 maart 2024. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven. Dit kan onbeperkt voor 20 personen of minder.

Komt u met meer dan 20 personen, dan geldt er een maximale afwijking van 10% van het oorspronkelijk gereserveerde aantal personen.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Van der Valk is in aanvulling op de UVH gerechtigd om de reserveringsovereenkomst te ontbinden indien er gegronde vrees of een concrete dreiging is dat het evenement een onveilige situatie oplevert voor gasten en/of personeel.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriƫn van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor ƩƩn van de leeftijdscategoriƫn is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren