Hotel Gouda? Nieuwerkerk is een leuk alternatief!

Op zoek naar een hotel? Gouda bezoeken? Niet gek! Deze stad is zeker een bezoek waard. De historische stad is prachtig en erg leuk om in rond te wandelen. Of wilt u gewoon eens zien waar de overheerlijke Goudse kaas vandaan komt? In de zomer is er regelmatig een kaasmarkt in het centrum. Een leuk uitje! Als u een bezoek wilt brengen aan deze stad dan kunt u dit combineren met een overnachting bij Van der Valk Rotterdam-Nieuwerkerk. Het verblijf bevindt zich slechts op een kwartier rijafstand van het centrum van Gouda. Bezoek tijdens uw verblijf aan het hotel Gouda centrum en Rotterdam. 

Wel of geen hotel Gouda

U bent op zoek naar hotel Gouda? Lijkt een hotel nabij Gouda u echter ook een goed idee? Wanneer u overnacht bij Van der Valk Nieuwerkerk-Rotterdam dan kunt u zowel een bezoek brengen aan Gouda als aan de bruisende stad Rotterdam. Beide steden zijn erg leuk om te bezoeken en hebben diverse bezienswaardigheden. Waarom zou u zich beperken tot één stad? Wellicht dat u 's avonds nog even de stad in wilt voor een drankje? In de buurt van het verblijf is er 's avonds genoeg te beleven. In ruim een kwartier kunt u vanaf het verblijf naar Gouda rijden. Daarnaast bieden wij een shuttle service aan die u naar het station en het vliegveld kan brengen. 

Gratis parkeren en Wi-Fi in hotel nabij Gouda

Al onze gasten parkeren gratis bij het verblijf. Ook de Wi-Fi is gratis. Zo kunt u meteen met uw vrienden en familie delen hoe zeer u het naar uw zin heeft in het hotel nabij Gouda. Het eten in het restaurant is overheerlijk en de suites zijn prachtig luxe. Verder beschikt ons verblijf over een moderne Health Club, compleet met fitnessruimte en wellness faciliteiten. Geniet bijvoorbeeld na het vergaderen of sporten van een massage en een beautybehandeling. Onze specialisten staan iedere dag voor u klaar.

Hotel Gouda

Ons hotel bij Gouda is heerlijk als u Rotterdam wilt verkennen. Met een paar minuten bent u namelijk in de stad waar u de bijzondere architectuur tijdens een stadswandeling ontdekt. Maar ook Diergaarde Blijfdorp, Mini World, Maasvlakte II, de havens en het altijd leuke Plaswijckpark ligt binnen handbereik als u bij ons hotel dichtbij Gouda verblijft. Met het hele gezin geniet u het meest als u kiest voor een van onze luxe familiekamers. Komt u met zijn tweetjes dan kunt u kiezen voor een luxe suite.

Luxe dineren in het hotel Gouda

Gouda is een heel gezellige stad waar u kunt winkelen, musea bezoeken en een terrasje pakken. Maar houdt u wel ruimte over voor een heerlijk a la carte diner in ons restaurant? We serveren altijd groente van het seizoen, eerlijk vlees en goede vis. Voor vegetariërs en kinderen hebben we ook verschillende gerechten op de kaart staan. Wij leggen u graag in de watten in het restaurant en in het verblijf. Kortom, kom luxueus overnachten nabij Gouda!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.