Direct naar de contentDirect naar de footer

Rotterdam

 • Museum Boijmans Van Beuningen

  Museum Boijmans Van Beuningen

  Museum Boijmans Van Beuningen is een museum voor beeldende kunst, gelegen aan het Museumpark in de stad Rotterdam. Het museum bezit creaties op het gebied van beeldende kunst, toegepaste kunst en design. De collectie tekeningen is een van de belangrijkste ter wereld.

  Boijmans
 • Fenix Factory

  Fenix Factory

  Fenix Factory is een culinair centrum met een foodhall, ambachtelijke brouwerij en kraampjes voor vlees, groenten en zuivel.

  Fenix Food Factory
 • De watertaxi

  De watertaxi

  Niets is zo spectaculair als een ritje met een snelle Watertaxi. Met zo’n 50 aanlegplaatsen is het bovendien een makkelijke manier om van A naar B te gaan.

  De aanlegplaatsen bevinden zich in Rotterdam en Schiedam, en het vaargebied is opgedeeld in drie tariefzones: Oost, West en Centrum. In en tussen deze zones worden er vaste ritprijzen per persoon gehanteerd.

  De acht- en twaalf- persoons watertaxi’s zijn op afroep beschikbaar. Via de app, website of per telefoon kun je een reservering maken.

  Watertaxi Rotterdam
Historie Rotterdam

Historie Rotterdam

De Geschiedenis van Rotterdam als stad strekt zich uit over ongeveer negen eeuwen. Rotterdam kreeg stadsrechten in 1340, later dan steden als bijvoorbeeld Amsterdam, Delft, Dordrecht of Utrecht. Sinds 1360 had het een stadsmuur.

De watertaxi

  Rotterdam
  • 10% Korting
  • Leuke verhalen

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief