Direct naar de contentDirect naar de footer

Driegangenmenu

Geniet van ons driegangenmenu voor €43,50 per persoon!

Voorgerechten

Voorgerechten

Onze keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Smashed avocado

    Doperwten | gepocheerd ei | rode paprika | spicy sojasaus | grissino

    Smashed avocado | peas | poached egg | red bell pepper | spicy soy sauce | grissino

  • Rundvlees carpaccio

    Kappertjes | Parmezaanse kaas | tomaten dressing | rucola | pittenmix

    Beef carpaccio | capers | Parmesian cheese | tomato dressing | rocket lettuce | mix of seeds

  • Pikante Thaise tomatensoep

    Kokos | taugé | koriander | kerrieflensjes

    Thai tomato soup (spicy) | coconut | bean sprouts | coriander | curry lentils

  • Flan van witte asperges *

    Groene asperge | kruidenvinaigrette | aardpeer krokant | rode paprikacoulis

    Green asparagus | herb vinaigrette | Jerusalem artichoke crisp | red pepper coulis

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze keukenbrigade maakt van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Schnitzel

    Schnitzel | gemarineerde cherrytomaten | gratin | brie | ratatouille | romige pepersaus

    Pork schnitzel | marinated cherry tamatoes | gratin | brie | ratatouille | creamy peppersauce

  • Flamande

    Asperges | beenham | krieltjes | ei kruimel | luchtige bearnaisesaus | peterselie

    Asparagus | ham | bamtams | egg crumb | fluffy bearnaise sauce | parsley

  • Gebakken rogvleugel

    Rog | polenta | saffraanboter | krokant van aardappel en dragon | jus van gezouten citroen

    Ray | polenta | saffron butter | potato and tarragon crisp | salted lemon gravy

  • Knolselderijsteak *

    Knolselderij | pedro ximenez saus | gepofte quinoa en rode biet | groene asperge | bloemkoolcréme | wortel jus

    Celeriac | pedro ximenez sauce | roasted quinoa and beetroot | green asparagus | cauliflower cream | carrot gravy

    * Vegetarisch
  • Angus biefstuk

    Biefstuk | king boleet | pommes fondant | spinazie | jus van lentebock

    Angus steak | king boleet | pommes fondant | spinach | gravy of springbock (beer)

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietjesen salade

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Framboos & chocolade

    Witte chocolademousse | frambozengel | frambozenkaviaar | limoncello sorbet

    White chocolatemousse | raspberry gel | raspberry caviar | Limoncello sorbet

  • Dame blance

    Bourbon vanille roomijs | warme pure chocoladesaus

    Dame blanche | bourbon vanilla ice cream | hot dark chocolate sauce

  • Torta tartufata scura

    Hazelnootijs

    Hazelnut ice-cream

  • Aardbeienproeverij

    Verschillende bereidingen van aardbei

    Various preparatipons of strawberry

Indien u een allergie heeft verzoeken wij u dit aan ons te vertellen