Direct naar de contentDirect naar de footer

Omdat u niet naar ons TOEKAN - AFHALEN & BEZORGEN

Nu wij de komende periode niet al onze gasten kunnen verwelkomen, willen wij u graag de mogelijkheid geven om het Valkgevoel thuis te creëren. Wilt u in deze bijzondere tijd gezellig samen dineren of brunchen en heeft u geen zin om zelf te koken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bestellen kan gemakkelijk, veilig en snel via de bestelknop of telefonisch via onze receptie. De a la carte gerechten kunt u bestellen via de bestelknop. De brunchboxen kunt u gewoon bestellen via onze website! Wanneer u van de thuisbezorging gebruik wenst te maken kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie.

Meer Mogelijkheden

Werkwijze Afhalen & Bezorgen

Werkwijze Afhalen & Bezorgen

Bestellingen kunnen dagelijks geplaatst worden tot 20:00 uur.
De gerechten zijn af te halen in onze lobby op het door u gekozen tijdstip of kunnen op afspraak gratis bij u worden thuisbezorgd vanaf €50. Momenteel is thuisbezorgen enkel mogelijk wanneer u woont in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Onze hoofdgerechten zullen warm aan u worden meegegeven wanneer deze als losse gerechten worden besteld. Mocht u de keuze maken voor het 3-gangenmenu, zullen wij de hoofdgerechten voor u voorbereiden en dient u deze nog (ongeveer) 15 minuten in de oven te plaatsen om de bereiding af te ronden.

Afhaalbestellingen kunnen worden geplaatst via onze website. Wanneer u van de thuisbezorging gebruik wenst te maken kunt u telefonisch uw bestelling doorgeven aan onze receptie.

Bij uw bestelling vragen wij u om in de opmerking eventuele voedingsrestricties en speciale wensen op te geven.

Conform de maatregelen van de overheid zullen wij na 20:00 geen alcohol meer verkopen.

Neem Contact Op

Valk Rotterdam - Nieuwerkerk nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Van der Valk Rotterdam-Nieuwerkerk? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.

Aanmelden