- Hotel naam
- Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk
- Adres
- Parallelweg - Zuid 185
- Postcode en plaats
- 2914LE Nieuwerkerk A / D Ijssel
- Locatie
- Open in Google Maps
Onze Dinerkaart
LET OP: vanaf 15 personen serveren wij het drie-gangen keuzemenu
Salades
Aspergesalade
18,50 Gerookte zalm | witte & groene asperge | knoflookcroutons | mieriksworteldressing
Asparagussalad | smoked salmon | white & green asparagus | garlic croutons | horseradish dressing
Ceasar salade
17,50 Little gem | gekookt ei | Parmezaanse kaas | komkommer | spekjes | croutons | Ceasardressing | kiemgroenten
Keuze uit: krokante kip of garnalen
Ceasar salad | litlle gem | boiled egg | Parmesan cheese | cucumber | bacon | croutons | Ceasar dressing | sprouts
Choice of: crispy chicken or shrimps
Gebakken geitenkaas salade
17,50 Gebrande walnoten | tomatenrelish | ingelegde zilveruitjes | groene asperge | balsamicodressing
Baked goatcheese salad | tomato relish | pickeld onions | green asparagus | balsamico dressing
Voorgerechten
Tartaar de boeuf
15,50 Steak tartaar | kappertjes | sjalotjes | langzaam gegaarde eidooier | toast
Steak tartare | capers | shallot | slow cooked egg yolk | toast
Flan van witte asperges
13,50 Groene asperge | kruidenvinaigrette | aardpeer krokant | rode paprikacoulis
Flan of white asparagus | green asparagus | herb vinaigrette | Jerusalem artichoke crisp | red pepper coulis
Black tiger garnalen *
15,50 Garnalen | koriander | rode peper | gepofte wilde rijst | zoetzure groenten | taugé
Prawns | coriander | red pepper | puffed wild rice | sweet en sour vegetables | bean sprouts
* VegetarischOctopus carpaccio
14,50 Octopus | gepofte tomaat | witte chocolade en pastinaak cremé | chips van pastinaak | chorizo olie
Octopus | puffed tomato | white chocolate and parsnip creme | parsnip chips | chorizo oil
Huisgemanrineerde zalm
14,50 Zalm | asperge | dille emulsie | aardappel krokant | ingelegde mini komkommer
Salmon | asparagus | dill emulsion | potato crisp | pickled mini cucumber
Rundvlees carpaccio
14,50 Kappertjes | oude Rotterdamse kaas 36 weken | truffel dressing | rucola | pittenmix
Beef carpaccio | capers | Old Rotterdam cheese (aged 36 weeks) | truffle dressing | arugula | mixed nuts
Smashed avocado *
13,50 Doperwten | gepocheerd ei | rode paprika | spicy sojasaus | grissino
Smashed avocado | peas | poached egg | red bell pepper | spicy soy sauce | grissino
* Vegetarisch
Soepen
Aspergesoep *
10,50 Asperge | eikruimel | peterselieroom
Asparagussoep | oak crumb | parsley cream
* VegetarischGepofte knoflooksoep *
11,00 Knoflook | toast sinasappel en komijn | gepofte tomaat | dragon
Garlic soup | cumin & orange toast | puffed tomato | tarragon
* VegetarischClam chowder
12,50 Schelpdieren | brioche toast | rouille
Shellfish | brioche toast | rouille
Pikante Thaise tomatensoep *
11,50 Kokos | taugé | koriander | kerrieflensjes
Thai tomato soup (spicy) | coconut | bean sprouts | coriander | curry lentils
* Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis & Vegetarisch
Zalmfilet
25,50 Gebakken zalm | witte asperges | geprakte kriel | groene kruiden | luchtige Hollandaisesaus
Baked salmon | white asparagus | mashed potato | green herbs | fluffy hollandaise sauce
Heilbotfilet
24,50 Sous vide gegaarde heilbot | gefrituurde sprotjes | spongecake van wortel | citrus beurre blanc | geroosterde bloemkool
Sous vide cooked halibot | fried sprats | carrot sponge cake | lemon beurre blancGyoza van jackfruit *
21,50 Gyoza | jackfruit rengdang | noodles van bintje en korander | sereh dressing | gebakken king boleet
Gyoza | jackfruit rengdang | 'bintje' and coriander noodles | sereh dressing | baked king bolete
* VegetarischKnolselderijsteak *
22,50 Knolselderij | pedro ximenez saus | gepofte quinoa en rode biet | groene asperge | bloemkool créme | worteljus
Celeriac | pedro ximenez sauce | roasted quinoa and beetroot | green asparagus | cauliflower cream | carrot gravy
* VegetarischQuiche van geitenkaas *
20,50 Geitenkaas | gesuikerde walnoten | beukenzwam | groene asperge
Goat cheese | sugared walnuts | beech mushroom | green asparagus
* VegetarischSliptong
34,50 3 stuks in boter gebakken | aardappelwafel | ravigotteschuim | roergebakken postelein | asperges
2 stuks € 27.50
3 young doversole | potato waffle | ravigotte foam | stir-fried purslane | asparagus
2 pieces € 27.50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade
Hoofdgerechten Vlees
Kalfs rib-eye
24,50 Rib-eye | aardappelstrüdel | mini broccoli | piccadilly saus
Veal rib-eye | potatostrüdel | mini broccoli | piccadilly sauce
Schnitzel
22,00 Schnitzel | gemarineerde cherrytomaten | gratin | brie | ratatouille | romige pepersaus
Pork schnitzel | marinated cherry tamatoes | gratin | brie | ratatouille | creamy peppersauce
Saté van kippendijen
22,00 Kipsaté | pindasaus | pandanrijst | krokante ui | seroendeng | pittige kroepoek | pittige bonen
Chicken thigh saté | satay sauce | pandan rice | crispy onion | seroendeng | spicy prawn crackers | spicy beans
100% angus beefburger
19,50 Brioche brood | ijsbergsla | Rotterdamse oude kaas | gefrituurde uienringen | truffelmayo
100% angus beefburger | pretzelbun | iceberg lettuce | old Rotterdam cheese | fried onion rings | truffle mayonnaise
Burger van eend
22,50 Brioche brood | blauwe kaas dressing | rode koolsalade | ijsbergsla | Zeeuws knabbelspek
Burger of duck | brioche bun | blue cheese dressing | red cabbage dressing | lettuce | 'Zeeuws knabbel' bacon
Flamande
22,50 Asperges | beenham | krieltjes | ei-kruimel | luchtige bearnaisesaus | peterselie
Asparagus | ham | bamtams | egg crumb | fluffy bearnaise sauce | parsleybearnaise sauce | parsley
Brochette van ossenhaas
25,00 Crème van pompoen | ras el hanout | verse friet | knoflook jus
Beef tenderloin skewer | crème of pumpkin | Ras el hanout | fries | garlic gravy
Duet van varken
24,50 Langzaam gegaarde varkenswang | lende van speenvarken | hete bliksem | bospeen | mini bieten
Slow-cooked park cheek | loin of suckling pig | 'hete bliksem' | spring carrot | mini beets
Angus biefstuk
23,50 Biefstuk | king boleet | pommes fondant | spinazie | jus van lentebock
Angus steak | king boleet | pommes fondant | spinach | gravy of springbock (beer)Gegrilde lamsfilet
25,50 Lam | gegrilde pompoen | tuinbonen | erwten | bloemkoolcréme | jus van sinasappel en munt
Lamb | grilled pumpkin | broad beans | peas | cauliflower creme | garvy of orange and mint
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.
Nagerechten
Aardbeienproeverij
11,50 Verschillende bereidingen van aardbei
Various preparatipons of strawberry
'Valks' appel met kers
10,50 Appel | kers | ijs | kersencoulis | kruim
Apple | cherry | ice | cherry coulis | crumb
Framboos & chocolade
10,50 Witte chocolademousse | frambozengel | frambozenkaviaar | limoncello sorbet
White chocolatemousse | raspberry gel | raspberry caviar | Limoncello sorbet
Torta tartufata scura
10,50 Hazelnootijs
Hazelnut ice-cream
Dame blanche
10,50 Bourbon vanille roomijs | warme pure chocoladesaus
Dame blanche | bourbon vanilla ice cream | hot dark chocolate sauce
Panna cotta van kokos
10,50 Panna cotta | gegrilde mango | crème van mango | sorbet van lycees
Panna cotta | grilled mango | creme of mango | lychee sorbet
Monchou taart
10,00 Monchou taart | vanille-ijs | schuim van dronken passievrucht | pistache crunch
Monchou pie | vanilla ice cream | foam of drunken passion fruit | pitachio crunch
Heeft u een allergie of intolerantie?
Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw en wij houden daar graag rekening mee.