Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk To Go - Afhalen & Bezorgen

Haal het Valk-gevoel in huis met onze afhaal en bezorgservice! Nu weer terug van weggeweest en op veler verzoek weer speciaal voor u beschikbaar.

LET OP: Indien u bij ons overnacht in het hotel, kunt u gebruik maken van de reguliere roomservice. De Valk To Go service is niet bedoeld voor hotelgasten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie.

 • Plaats Bestelling

  Plaats Bestelling

  Komt u gezellig bij ons langs voor het afhalen van uw bestelling? U bent van harte welkom! Kies de gewenste datum en tijd voor het afhalen en wij zorgen ervoor dat uw bestelling voor u klaar zal staan.

  Bestellen
 • Plaats Bestelling

  Plaats Bestelling

  Genieten van extra service? En woont u in de Gemeente Zuidplas? Vanaf €50 bezorgen wij de bestelling gratis bij u aan huis! Kies de gewenste bezorgtijd en wij komen graag uw kant op.

  Bestellen
Werkwijze - Afhalen & Bezorgen

Werkwijze - Afhalen & Bezorgen

Bestellen kan gemakkelijk, veilig en snel met de AnnaBel app via de bovenstaande bestelknoppen. De gerechten zijn dagelijks beschikbaar voor afhalen of bezorgen tussen 16:00 uur en 21.30 uur. Bestellingen kunnen dagelijks geplaatst worden tot 20:00 uur. De gerechten zijn af te halen in onze lobby op het door u gekozen tijdstip of kunnen op afspraak gratis bij u worden thuisbezorgd vanaf €50. Wij verzoeken u om een bestelling minimaal 1 uur van tevoren aan ons te communiceren.

Onze hoofdgerechten zullen warm aan u worden meegegeven wanneer deze als losse gerechten worden besteld. Mocht u de keuze maken voor het 3-gangenmenu, zullen wij de hoofdgerechten voor u voorbereiden en dient u deze nog (ongeveer) 15 minuten in de oven te plaatsen op 180 graden om de bereiding af te ronden.

 1. Maak uw keuze voor het afhalen of laten bezorgen van uw bestelling en klik op de juiste bestelknop aan de bovenzijde.
 2. Doorloop het bestelproces in de AnnaBel app en maak uw keuzes qua eten en drinken.
 3. Rond de bestelling af door de gewenste afhaal/bezorgtijd aan te geven en door de betaling in orde te maken via iDEAL.
 4. Kom uw bestelling op het gewenste tijdstip afhalen of wacht tot de deurbel gaat om de deur te openen voor onze bezorger.
 5. Eetsmakelijk!
Valk Voor Thuis

Valk Voor Thuis

Wilt u uitgebreid met elkaar brunchen zonder alle voorbereidingen te moeten treffen? Onze collega's van Valk Voor Thuis leveren een heerlijke brunchbox gewoon bij u thuis! De box is te bestellen vanaf twee personen en tot maximaal 48 uur voor de datum van levering.

Meer Informatie