Direct naar de contentDirect naar de footer
Stijlvol dineren
Stijlvol dineren

Culinair genieten

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Menukaarten

Menukaarten

Culinair genieten in ons restaurant. Bekijk onze à la carte menukaart met trendy gerechten en de echte Valk-klassiekers.

Bekijk onze menukaarten
Bar

Bar

Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? In de sfeervol ingerichte hotelbar van Hotel Nieuwerkerk met gezellige zitjes en een openhaard, is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

Meer informatie
Pasta van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Terras

Terras

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk heeft de beschikking over een heerlijk terras. Achter het hotel heeft u uitzicht op het park.

Gedurende de lente- en zomermaanden is ons terras, indien het weer dit toelaat, iedere dag geopend. Neem plaats voor een uitgebreide lunch, diner of drink een borrel in het zonnetje!

Reviewz
Gemiddelde score:
9,4
2517 beoordelingen
Alle beoordelingen
Het was allemaal weer geweldig voor elkaar, we hebben met zijn allen genoten.
Hotel Leeuwarden FPL 

Bediening was top, kon niet beter ze was lief en super vriendelijk en heeft zelfs voor mij gezongen op mijn verjaardag.