Direct naar de contentDirect naar de footer
Dineren in stijl
Dineren in stijl

Bij Van der Valk hotel Nieuwerkerk

Ons Restaurant

Eerlijk, gezond en vooral lekker eten! U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen of kennis te maken met ons live cooking arrangement. Uw culinaire wensen vervult onze keuken- en restaurant team graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurant. Eet smakelijk!

Lunch

Lunch

Neem plaats in ons restaurant of op ons terras voor een smakelijke lunch.
Diner

Diner

Verrassende seizoensgerechten in een sfeervolle omgeving. Ons restaurant staat garant voor relaxed dineren en culinair genieten.
Dinerbox - TO GO

Dinerbox - TO GO

Geniet thuis van een heerlijk Van der Valk diner zonder zorgen! Wij nemen u (bijna) alle zorgen uit handen.
Moederdag Brunchbox - To Go

Moederdag Brunchbox - To Go

Op Moederdag, zondag 9 mei, is het tijd om de liefste moeders massaal te verwennen. Met onze feestelijke moederdagbrunchbox verwent u haar thuis met een box vol lekkere brunchgerechten en maakt u deze dag nóg specialer.
Moederdag Dinerbox - To Go

Moederdag Dinerbox - To Go

Zondag 9 mei is het Moederdag en de ideale gelegenheid om de liefste mama ter wereld eens goed in het zonnetje te zetten! Daarom bieden wij een speciale Moederdag Dinerbox To Go aan.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
1130 beoordelingenAlle beoordelingen
k.e.hartlieb
Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk 
dinerboxen

afgehaald diverse dinerboxen. Alles perfect zowel het eten als 1,50 meter regel. Aparte in-en uitgang en perfecte service door mee te lopen van een medewerkster omdat het teveel was om in 1 keer te dragen.