- Hotel naam
- Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk
- Adres
- Parallelweg - Zuid 185
- Postcode en plaats
- 2914LE Nieuwerkerk A / D Ijssel
- Locatie
- Open in Google Maps
Onze Dinerkaart
LET OP: vanaf 15 personen serveren wij het drie-gangen keuzemenu
Salades
Blauwe kaas salade *
15,50 Groene kool | venkel | witte druiven | Brabants blauw | walnoot | mosterd
Savoy cabbage | fennel | white grapes | Brabants blue cheese | walnut | mustard
* VegetarischCeasar salade
16,50 Krokante kip of krokante garnaal – gekookt scharrelei – little gem – Parmezaanse kaas – spek – dressing – croutons
Keuze uit: krokante kip of krokante garnalenCeasar salad | Crispy chicken or crispy shrimp | boiled free-range egg | little gem | Parmesan cheese | bacon | dressing | croutons
Choice of: crispy chicken or crispy shrimpsNiçoise salade
18,50 Kalamata olijf | prinsessenboon | gekookt scharrelei | gegrilde tonijn
Kalamata olive | green beans | boiled free-range egg | grilled tuna
Voorgerechten
Knolselderij *
12,50 Dungesneden gebraden knolselderij | kruim van macadamia en pecan | granaatappel | micro-sla | rozemarijnvinaigrette
Celeriac | thinly sliced roasted celeriac | macadamia and pecan crumble | pomegranate | microgreens | rosemary vinaigrette
* VegetarischGravad Lax
15,50 Zalmmoot | mosterdijs | krokantje van kreeft | ingelegde rode ui | micro-sla
Gravad Lax | salmon fillet | mustard ice cream | crispy lobster | pickled red onion | microgreens
Burrata *
13,50 Gegrilde en ingelegde chioggiabiet | micro-sla | geroosterde pistache | vinaigrette van rode wijnazijn en olijfolie
Burrata | grilled and pickled Chioggia beet | microgreens | roasted pistachio | red wine vinegar and olive oil vinaigrette
* VegetarischWild Rillette
16,50 Knoflooktoast | Preiselbeercompote | frisée kruidensla | gegrilde artisjok
Game Rillette | garlic toast | lingonberry compote | frisée herb salad | grilled artichoke
Carpaccio van Rundvlees
14,50 Kappertjes | Oude Rotterdammer | truffelmayonaise | rucola | krokante pittenmix
Beef Carpaccio | capers | Aged Rotterdam cheese | truffle mayonnaise | rocket | crispy seed mix
Tonijn Tataki
17,50 Wakame | norichips | wasabimayo | furikake
Tuna Tataki | wakame | nori chips | wasabi mayo | furikake
Soepen
Romige tomatensoep *
10,50 Cherrytomaat | taugé | bosui
Cherry tomato | bean sprouts | spring onion
* VegetarischStrandkrabbensoep
12,50 Krokante garnaal | bieslook | cognacroom
Crispy shrimp | chives | cognac cream
Bloemkoolsoep *
11,00 Gorgonzola | hazelnoot | dragonolie
Gorgonzola | hazelnut | tarragon oil
* Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis & Groenten
Sliptongen (2 of 3 stuks)
34,50 In boter gebakken | cannelloni van aardappel en courgette | gesmoorde prei | ravigotteschuim
2 stuks € 29.50Sole (2 or 3 pieces) | pan-fried in butter | cannelloni of potato and courgette | braised leek | ravigote foam
2 pieces €29.50Gnocchi *
19,50 Miso-pesto | gesmoorde prei | geroosterde bospeen | Rotterdamse geitenkaas
Gnocchi | miso pesto | braised leek | roasted carrots | Rotterdam goat cheese
* VegetarischHeilbotfilet
25,50 In boter gebakken | couscous | crème van harissa en geroosterde paprika | geroosterde bimi | bieslookolie
Halibut Fillet | pan-fried in butter | couscous | harissa and roasted pepper cream | roasted bimi | chive oil
Gado Gado *
18,50 Pandanrijst | gemarineerde tempeh | pindasaus | gado gado | rode currykroepoek
Gado Gado | pandan rice | marinated tempeh | peanut sauce | gado gado | red curry prawn crackers
* VegetarischZeebaars
22,50 Op de huid gebakken | risotto met bos- en weidepaddenstoelen | gepofte tomaat | antiboisedressing
Sea Bass | pan-seared | risotto with wild and meadow mushrooms | roasted tomato | antiboise dressing
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade
Hoofdgerechten Vlees
Angus Burger
19,50 Briochebrood | gegrilde 100% rundvleesburger | Rotterdamse oude kaas | ijsbergsla | uienringen | tomatenrelish
Angus Burger| brioche bun | grilled 100% beef burger | Rotterdam aged cheese | iceberg lettuce | onion rings | tomato relish
Eendenborst
23,50 Gebakken | artisjokcrème | balsamico-uitjes | hazelnootcrumble | Pedro Ximénez-sherrysaus
Duck Breast | pan-fried | artichoke cream | balsamic onions | hazelnut crumble | Pedro Ximénez sherry sauce
Schnitzel
21,00 Krokant gebakken | gebakken spek | ui | geroosterde groenten | champignonroomsaus
Schnitzel | crispy-fried | bacon | onion | roasted vegetables | mushroom cream sauce
Angus Biefstuk
24,50 Gebakken | crème van zoete aardappel | geroosterde bimi | gebakken bos- en weidepaddenstoelen | rode wijnjus
Angus Steak | pan-fried | sweet potato cream | roasted bimi | sautéed wild and meadow mushrooms | red wine jus
Saté van kippendijen
21,50 Geroosterde kipdijspies | satésaus | gado gado | krokante ui | seroendeng | cassavekroepoek
Chicken Thigh Satay | roasted chicken thigh skewer | satay sauce | gado gado | crispy onion | seroendeng | cassava prawn crackers
Hertenbiefstuk
27,50 Gebakken | crème van geroosterde knolselderij | ingelegde knolselderij | geroosterde peen | cantharellenjus
Venison Steak | pan-fried | roasted celeriac cream | pickled celeriac | roasted carrot | chanterelle jus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.
Nagerechten
Dame Blanche
10,50 Bourbon-vanille-ijs | warme saus van pure chocolade | krokante amandelkoek
Dame Blanche | bourbon vanilla ice cream | warm dark chocolate sauce | crispy almond cookie
Crème Brûlée
11,50 Witte chocolade – Licor 43 – mandarijnsorbetijs
Crème Brûlée | white chocolate | Licor 43 | mandarin sorbet
Chocolademousse
10,50 Mousse van pure chocolade | karamelsaus | yoghurtcrumble | Tony’s Melk Karamel Zeezout-ijs
Chocolate Mousse | dark chocolate mousse | caramel sauce | yogurt crumble | Tony’s Milk Caramel Sea Salt ice cream
Passievruchtmousse
13,50 Passievruchtcurd – karamelsaus met Jamaicaanse rum – kokos – boerenjongensijs
Passion Fruit Mousse | passion fruit curd | caramel sauce with Jamaican rum | coconut | rum raisin ice cream
Bosvruchtentaart
11,50 Witte chocolade-ijs met een crunch | witte chocoladecrumble | meringuedrops
Forest Fruit Tart | white chocolate ice cream with a crunch | white chocolate crumble | meringue drops
Kaasplateau
15,50 Bouquet des Moines | Collier's Welsh Cheddar | Rotterdamse oude geitenkaas | Brabantse blauw | brioche | kweeperencompote | gedroogde mini-vijgen
Cheese Platter | bouquet des Moines | Collier's Welsh Cheddar | Rotterdam aged goat cheese | Brabant blue | brioche | quince compote | dried mini figs
Heeft u een allergie of intolerantie?
Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw en wij houden daar graag rekening mee.