Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Dinerkaart

LET OP: vanaf 15 personen serveren wij het drie-gangen keuzemenu

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Zomerse salade *

    17,00

    Watermeloen | feta | gekarameliseerde pistache | dressing van zongedroogde tomaat en olijf

    Watermelon | feta - caramelized pistachio | sun-dried tomato and olive dressing

  • Ceasar salade

    17,50

    Little gem | gekookt ei | Parmezaanse kaas | komkommer | spekjes | croutons | Ceasardressing | kiemgroenten

    Keuze uit: krokante kip of garnalen

    Ceasar salad | litlle gem | boiled egg | Parmesan cheese | cucumber | bacon | croutons | Ceasar dressing | sprouts

    Choice of: crispy chicken or shrimps

  • Salade van eend

    18,00

    Mango | gekonfijte rode ui | koriander | vlierbloesemdressing | rode peper

    Mango | candied red onion | coriander | elderflower dressing | red pepper

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Smashed avocado * *

    13,50

    Doperwten | gepocheerd ei | rode paprika | rode peper dressing | grissino

    Smashed avocado | peas | poached egg | red bell pepper | red pepper dressing | grissino

    * Vegetarisch
  • Tarte tatin van rode ui *

    13,50

    Hangop | walnoten | rucola | gezoete vijgensaus

    Hangop | walnuts | arugula | sweetened fig sauce

  • Duet van zalm

    14,00

    Mousse van zalm | gemarineerde zalm | crème van tahin | ingelegde radijs | gomasio | crouton van naan

    Salmon mousse | marinated salmon | tahini cream | pickled radish | gomasio | naan crouton

  • Rundvlees carpaccio

    14,50

    Kappertjes | oude Rotterdamse kaas 36 weken | truffel dressing | rucola | pittenmix

    Beef carpaccio | capers | Old Rotterdam cheese (aged 36 weeks) | truffle dressing | arugula | mixed nuts

  • Krokante buikspek

    12,50

    Noodles | rode peper | zoetzure peper | hoisin | gebakken limoen

    Crispy pork belly | Noodles | red pepper | sweet and sour pepper | hoisin | fried lime

  • Tartaar de boeuf

    15,50

    Steak tartaar | kappertjes | sjalotjes | langzaam gegaarde eidooier | toast

    Steak tartare | capers | shallots | slow-cooked egg yolk | toast

  • Trio van gerookte paling

    15,50

    Soep | kroket | salade met appel en haricots verts

    Soup | croquette | salad with apple and green beans

Soepen

Soepen

Soepen
  • Zoete aardappel creme *

    10,50

    Crostini met chili | gefrituurde prei

    Crostini with chili | fried leek

    * Vegetarisch
  • Thaise tomatensoep *

    11,50

    Kokos | taugé | koriander | kerrieflensjes

    Thai tomato soup | coconut | bean sprouts | coriander | curry lentils

    * Vegetarisch
  • Miso soep

    11,00

    Gefrituurd ei | pekingeend | bosui | taugé

    Fried egg | Peking duck | spring onion | bean sprouts

  • Indiase currysoep

    12,50

    Garnalen | lavas | rijst

    Shrimp | lovage | rice

Hoofdgerechten Vis & Vegetarisch

Hoofdgerechten Vis & Vegetarisch

  • Gyoza van jackfruit *

    21,50

    Gyoza | jackfruit rengdang | noodles van bintje en korander | sereh dressing | gebakken king boleet

    Gyoza | jackfruit rengdang | 'bintje' and coriander noodles | sereh dressing | baked king bolete

    * Vegetarisch
  • Gnocchi van truffel *

    19,50

    Gegrilde venkel | saus van pecorino | kruidnagelkrokant

    Grilled fennel | pecorino sauce | clove crisp

    * Vegetarisch
  • Koolrabi stapelaar *

    20,50

    Fregola | burger van biet | feta | zoetzure kool | kummel | bimi

    Fregola | beetroot burger | feta | sweet and sour cabbage | caraway | bimi

    * Vegetarisch
  • Zalmfilet

    25,50

    Mosselen | risotto | groentenlinten | erwten | limoensaus

    Mussels | risotto | vegetable ribbons | peas | lime sauce

  • Zwaardvisfilet

    23,50

    Chermoula | polentakaantjes | dragon | gegrilde courgette

    Chermoula | polenta squares | tarragon | grilled zucchini

  • Roodbaarsfilet

    22,50

    Olijven | romanesco | ansjovis | kappertjes | tomaat | spaghetti puttanesca

    Olives | romanesco | anchovies | capers | tomato | spaghetti puttanesca

  • Sliptong

    34,50

    3 stuks in boter gebakken | puree van aardappel en waterkers | citrus noisette | prei | citroen | truffelaardappelchips
    2 stuks € 27.50

    3 young doversole | Potato and watercress puree | citrus hazelnut | leek | lemon | truffle potato chips
    2 pieces € 27.50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade

 

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

Onze keukenbrigade maakt de heerlijkste vleesgerechten
  • Rib-eye van rund

    24,50

    Chimichurri | pofaardappel | pofsaus | gegrilde groenten | kruidenboter

    Chimichurri | baked potato | baked potato sauce | grilled vegetables | herb butter

  • Procureur van varken

    22,50

    Salsa van jalapeño en rode ui | zoete aardappeltaart |gegrilde paprika | maïs

    Salsa of jalapeño and red onion | sweet potato pie | grilled bell pepper |corn

  • Schnitzel

    22,00

    Champignonroomsaus | spek | ui | Vlaamse friet

    Mushroom cream sauce | bacon | onion | Flemish fries

  • Duet van Lam

    24,50

    Indiase stoof | filet | madrasrijst | naanbrood | gepofte tomaat

    Indian stew | fillet | Madras rice | naan bread | baked tomato

  • Saté van kippendijen

    22,00

    Kipsaté | pindasaus | pandanrijst | krokante ui | seroendeng | pittige kroepoek | pittige bonen

    Chicken thigh saté | satay sauce | pandan rice | crispy onion | seroendeng | spicy prawn crackers | spicy beans

  • Angus biefstuk

    23,50

    Groene asperge | aubergine | spek-sjalotjus | roseval | thijm

    Green asparagus | eggplant | bacon-shallot jus | roseval potatoes | thyme

  • Burger Nieuwerkerk

    19,50

    Brioche bun | ijsbergsla | Rotterdamse oude kaas | gefrituurde uienringen | krotenmosterd

    Brioche bun | iceberg lettuce | old Rotterdam cheese | fried onion rings | beets mustard

  • Entrecote van kalf

    25,50

    Gepofte knoflookjus | aardappelrösti | groene asperge

    Roasted garlic jus | potato rösti | green asparagus

  • Burger van eend

    22,50

    Brioche brood | blauwe kaas dressing | coleslaw| ijsbergsla | chutney van sjalot

    Burger of duck | brioche bun | blue cheese dressing | coleslaw | lettuce | shallot chutney

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.

 

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Aardbeien met Ijs

    10,50

    Vanille-ijs | slagroom | crumble | anijskruid

    Vanilla ice cream | whipped cream | crumble | aniseed

  • Dame blanche

    10,50

    Bourbon vanille roomijs | warme pure chocoladesaus | slagroom

    Dame blanche | bourbon vanilla ice cream | hot dark chocolate sauce | whipped cream

  • Mascarpone met ananas

    10,50

    Mousse | gegrilde ananas | after-eightroomijs | gedroogde yoghurt | Kaapse kruisbes

    Mousse | grilled pineapple | After Eight ice cream | dried yogurt | Cape gooseberry

  • Strawberry mojito

    10,00

    Limoen | muntsorbet | aardbeien | rum | honing

    Lime-mint sorbet | strawberries | rum | honey

  • Zomerse tiramisu

    10,50

    Limoncello | frambozen | witte chocolade | anijs

    Limoncello | raspberries | white chocolate | anise

  • Yoghurt met aardbeien

    11,00

    Mousse | verse aardbeien | coulis | aardbeien gel | meringue

    Mousse | fresh strawberries | coulis | strawberry gel | meringue

  • Torta tartufata bianco

    11,50

    Witte chocolade | kersenlikeur | gezoute karamelsaus | sorbet duindoorn

    White chocolate | cherry liqueur | salted caramel sauce | sea buckthorn sorbet

Heeft u een allergie of intolerantie?

Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw en wij houden daar graag rekening mee.