Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze dinerkaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Ossenhaas Carpaccio

    12,50

    Parmezaanse kaas | zongedroogde tomaten | kappertjes | pijnboompitten | pestodressing

  • Visplateau

    13,50

    Gerookte zalm | Noorse garnalen | rivierkreeftenstaartjes | kort gegaarde tonijn

  • HERTENFILET

    11,00

    Kort gegaard | schorseneer crème| oude kaas | truffelmayonaise

  • GEROOKTE HEILBOT

    11,50

    Avocado en komkommersoep | veldsla | olijfolie extra vergine | basilicum

  • GEMARINEERDE ZALM

    11,00

    Citroen-mosterd-dille marinade | rode biet | venkel

  • RODE BIET

    10,50

    Geitenkaascrème | gekarameliseerde peer | walnoten | krokant krentenbrood | rucola | honing-balsamico dressing

  • SUKADE TATAKI

    11,50

    Graan gevoerd | kimchi van spitskool | wasabi crunch

  • GEGRILDE POMPOEN

    10,50

    Appelsalsa | Cabrales | vijgen glacé

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • HERFSTSALADE *

    12,50

    Gorgonzola | stoofpeer | gewelde vijgen | walnoten | kastanje dressing

    * Vegetarisch
  • CAESARSALADE

    12,00

    Gerookte kip | avocado | tomaat

    gepofte quinoa | Caesardressing

  • POMPOENSALADE

    12,00

    Venkel | beluga linzen

    gebakken geitenkaas | gepoft spelt

  • OOSTERSCHELDESALADE

    13,50

    Gemengde sla | gerookte zalm | rivierkreeftenstaartjes | hollandse garnalen | tomaat | rode ui | kappertjes | citrusfruitdressing

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Buikspek

    11,00

    Zoetzure komkommer

    oesterzwammen | hoisinsaus

  • HERTENWANG

    10,00

    Langzaam gegaard

    bospaddenstoelen | truffeljus

  • COQUILLES

    11,50

    Cheddar-kimchi mayonaise

Soepen

Soepen

Soepen
  • PREISOEP

    8,00

    Rillet van eend

  • PASTINAKENSOEP

    7,50

    Peer | gorgonzola

  • PAPRIKASOEP 8.00

    8,00

    Krokant buikspek

  • BOERENKOOLSOEP

    8,00

    Gerookte kip | chorizo

  • REE BOUILLON

    8,50

    Herfst garnituur

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons keuze genoeg
  • GNOCCHI *

    16,50

    Knolselderij | daslook pesto | rode biet | walnoot

    * Vegetarisch
  • HERFSTPASTA *

    17,00

    Linguine | bospaddenstoelensaus | kastanje en noten crumble | camembert | notensla

    * Vegetarisch
  • Bieten Risotto *

    17,00

    Bospaddenstoelen | noten | truffel

    gorgonzola soufflé

    * Vegetarisch
  • Zoete Aardappel Spaghetti *

    16,00

    Pesto | rucola | Parmezaanse kaas

    vegetarisch spek

    * Vegetarisch
  • The Beyond Burger *

    16,00

    Brioche broodje | kaas | tomaat | koolsla | barbecuesaus

    * Vegetarisch
  • VEGETARISCHE SATÉ *

    18,00

    Atjar | gegrilde ananas

    gefrituurde uienringen

    * Vegetarisch
Quality burgers

Quality burgers

De lekkerste hamburgers
  • Rotterdamse Oude Burger

    15,00

    Grillsaus | ijsbergsla | Rotterdamse Oude kaas

  • Beefburger

    16,00

    Spek | cheddar | augurk | tomaat | ijsbergsla | baconsaus

  • WILDBURGER

    18,50

    Paddenstoelen | gorgonzola | vijgencompote

  • Crunchy Chicken Burger

    14,50

    Heksenkaas | ijsbergsla | tomaat | brie

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

Onze keukenbrigade maakt de heerlijkste vleesgerechten
  • SUKADE STEAK

    19,50

    Graan gevoerd | medium gebakken | rode wijn risotto

  • Ossenhaas

    26,00

    Gorgonzola | gewekte rode kool

  • KALFSLEVER

    18,50

    Spek | ui | rode wijn jus

  • BUIKSPEK

    19,00

    Grote garnalen | teriyakisaus | wasabi crunch

  • Ossenhaassaté

    21,00

    Gefrituurde uienringen | atjar | gegrilde ananas

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en groenten

Hoofdgerechten vis

Hoofdgerechten vis

Variërende visgerechten, een gerecht voor iedere vis liefhebber
  • Zalmfilet

    20,50

    Pesto | parelgort

    zongedroogde tomatensaus

  • Zeebaarsfilet

    19,75

    Quinoa | geroosterde paprikasaus

  • VISPLATEAU

    23,00

    4 Soorten vis | saffraan risotto

    strand krabbensaus

  • ZEEWOLFFILET

    19,50

    Spitskool rendang | sesamsaus

  • Twee sliptongen

    17,50

    ravigottesaus

  • Drie sliptongen

    21,50

    ravigottesaus

  • Zeetong

    36,50

    Saffraan | risotto | bospeen

Adviserende wijnen

Adviserende wijnen

Speciaal voor het wildseizoen hebben wij de beste bijpassende wijnen voor u geselecteerd:
  • VAN DER VALK IN DE WERELD WIJN CARMENERE Chili - Chile

    19,50

    Passend bij:

    Eend Combinatie

    Matching with:

    Selection of duck

    glas 4,50
  • Van der Valk in de wereld wijn CHARDONNAY Chili - Chile

    19,50

    Passend bij:

    Parelhoen & Visplateau

    Matching with:

    Guinea fowl suprême &
    fish platter

    glas 4,50
  • Baron de Ley Reserva RIOJA Spanje - Spain

    27,50

    Passend bij:

    Hert

    Matching with:

    Venison

    glas 5,00
Hoofdgerechten Wild

Hoofdgerechten Wild

  • HERTENBIEFSTUK

    20,50

    Knolselderij mousseline

    jus van cantharellen

  • PARELHOEN SUPRÊME

    19,00

    Vijgencompote | pastinaakstamppot

  • WILD ZWIJN MEDAILLONS

    19,50

    Gebakken paddenstoelen | jus

  • EEND COMBINATIE

    19,50

    Eendenborst | gekonfijte eend

    uiencompote | cranberryjus

  • WILD PRESENTATIE

    (vanaf 2 personen)

    Hert | haas | zwijn | wildstoof | rode kool | gebakken paddenstoelen | aardappel mousseline | gestoofde peer | wild jus

    28,50 p.p

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • LIMOEN FLAMBÉ

    8,00

    Kwark en citroen roomijs

  • WITTE CHOCOLADEMOUSSE

    8,50

    Red velvet cookie | Bros | crunch

  • CRÈME KARAMEL

    8,50

    Boerenjongens | perenijs

  • EARL GREY MACARON

    8,00

    Vijgengel | lavendelijs

  • COCKTAIL

    8,50

    Frangelicomousse

    gebrande crunchy marshmallow

  • CHOCOLADE TAART

    8,00

    Frambozen | frambozenijs

  • KAAS TERRINE

    11,50

    Blue Stilton | Buffel Taleggio

    Chaumes met rode port

    winegum | roggebroodijs

  • SORBET

    7,50

    Sorbetijs | slagroom | vers fruit

  • HERFST IJSCOUPE

    7,50

    Hazelnootijs | Amarena kersenijs | gezouten karamelijs

Heeft u een allergie of intolerantie?

Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw en wij houden daar graag rekening mee.