Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze Dinerkaart

LET OP: vanaf 15 personen serveren wij het drie-gangen keuzemenu

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Blauwe kaas salade *

    15,50

    Groene kool | venkel | witte druiven | Brabants blauw | walnoot | mosterd

    Savoy cabbage | fennel | white grapes | Brabants blue cheese | walnut | mustard

    * Vegetarisch
  • Ceasar salade

    16,50

    Krokante kip of krokante garnaal – gekookt scharrelei – little gem – Parmezaanse kaas – spek – dressing – croutons
    Keuze uit: krokante kip of krokante garnalen

    Ceasar salad | Crispy chicken or crispy shrimp | boiled free-range egg | little gem | Parmesan cheese | bacon | dressing | croutons
    Choice of: crispy chicken or crispy shrimps

  • Niçoise salade

    18,50

    Kalamata olijf | prinsessenboon | gekookt scharrelei | gegrilde tonijn

    Kalamata olive | green beans | boiled free-range egg | grilled tuna

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Knolselderij *

    12,50

    Dungesneden gebraden knolselderij | kruim van macadamia en pecan | granaatappel | micro-sla | rozemarijnvinaigrette

    Celeriac | thinly sliced roasted celeriac | macadamia and pecan crumble | pomegranate | microgreens | rosemary vinaigrette

    * Vegetarisch
  • Gravad Lax

    15,50

    Zalmmoot | mosterdijs | krokantje van kreeft | ingelegde rode ui | micro-sla

    Gravad Lax | salmon fillet | mustard ice cream | crispy lobster | pickled red onion | microgreens

  • Burrata *

    13,50

    Gegrilde en ingelegde chioggiabiet | micro-sla | geroosterde pistache | vinaigrette van rode wijnazijn en olijfolie

    Burrata | grilled and pickled Chioggia beet | microgreens | roasted pistachio | red wine vinegar and olive oil vinaigrette

    * Vegetarisch
  • Wild Rillette

    16,50

    Knoflooktoast | Preiselbeercompote | frisée kruidensla | gegrilde artisjok

    Game Rillette | garlic toast | lingonberry compote | frisée herb salad | grilled artichoke

  • Carpaccio van Rundvlees

    14,50

    Kappertjes | Oude Rotterdammer | truffelmayonaise | rucola | krokante pittenmix

    Beef Carpaccio | capers | Aged Rotterdam cheese | truffle mayonnaise | rocket | crispy seed mix

  • Tonijn Tataki

    17,50

    Wakame | norichips | wasabimayo | furikake

    Tuna Tataki | wakame | nori chips | wasabi mayo | furikake

Soepen

Soepen

Soepen
  • Romige tomatensoep *

    10,50

    Cherrytomaat | taugé | bosui

    Cherry tomato | bean sprouts | spring onion

    * Vegetarisch
  • Strandkrabbensoep

    12,50

    Krokante garnaal | bieslook | cognacroom

    Crispy shrimp | chives | cognac cream

  • Bloemkoolsoep *

    11,00

    Gorgonzola | hazelnoot | dragonolie

    Gorgonzola | hazelnut | tarragon oil

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis & Groenten

Hoofdgerechten Vis & Groenten

  • Sliptongen (2 of 3 stuks)

    34,50

    In boter gebakken | cannelloni van aardappel en courgette | gesmoorde prei | ravigotteschuim
    2 stuks € 29.50

    Sole (2 or 3 pieces) | pan-fried in butter | cannelloni of potato and courgette | braised leek | ravigote foam
    2 pieces €29.50

  • Gnocchi *

    19,50

    Miso-pesto | gesmoorde prei | geroosterde bospeen | Rotterdamse geitenkaas

    Gnocchi | miso pesto | braised leek | roasted carrots | Rotterdam goat cheese

    * Vegetarisch
  • Heilbotfilet

    25,50

    In boter gebakken | couscous | crème van harissa en geroosterde paprika | geroosterde bimi | bieslookolie

    Halibut Fillet | pan-fried in butter | couscous | harissa and roasted pepper cream | roasted bimi | chive oil

  • Gado Gado *

    18,50

    Pandanrijst | gemarineerde tempeh | pindasaus | gado gado | rode currykroepoek

    Gado Gado | pandan rice | marinated tempeh | peanut sauce | gado gado | red curry prawn crackers

    * Vegetarisch
  • Zeebaars

    22,50

    Op de huid gebakken | risotto met bos- en weidepaddenstoelen | gepofte tomaat | antiboisedressing

    Sea Bass | pan-seared | risotto with wild and meadow mushrooms | roasted tomato | antiboise dressing

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade

 

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

Onze keukenbrigade maakt de heerlijkste vleesgerechten
  • Angus Burger

    19,50

    Briochebrood | gegrilde 100% rundvleesburger | Rotterdamse oude kaas | ijsbergsla | uienringen | tomatenrelish

    Angus Burger| brioche bun | grilled 100% beef burger | Rotterdam aged cheese | iceberg lettuce | onion rings | tomato relish

  • Eendenborst

    23,50

    Gebakken | artisjokcrème | balsamico-uitjes | hazelnootcrumble | Pedro Ximénez-sherrysaus

    Duck Breast | pan-fried | artichoke cream | balsamic onions | hazelnut crumble | Pedro Ximénez sherry sauce

  • Schnitzel

    21,00

    Krokant gebakken | gebakken spek | ui | geroosterde groenten | champignonroomsaus

    Schnitzel | crispy-fried | bacon | onion | roasted vegetables | mushroom cream sauce

  • Angus Biefstuk

    24,50

    Gebakken | crème van zoete aardappel | geroosterde bimi | gebakken bos- en weidepaddenstoelen | rode wijnjus

    Angus Steak | pan-fried | sweet potato cream | roasted bimi | sautéed wild and meadow mushrooms | red wine jus

  • Saté van kippendijen

    21,50

    Geroosterde kipdijspies | satésaus | gado gado | krokante ui | seroendeng | cassavekroepoek

    Chicken Thigh Satay | roasted chicken thigh skewer | satay sauce | gado gado | crispy onion | seroendeng | cassava prawn crackers

  • Hertenbiefstuk

    27,50

    Gebakken | crème van geroosterde knolselderij | ingelegde knolselderij | geroosterde peen | cantharellenjus

    Venison Steak | pan-fried | roasted celeriac cream | pickled celeriac | roasted carrot | chanterelle jus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.

 

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame Blanche

    10,50

    Bourbon-vanille-ijs | warme saus van pure chocolade | krokante amandelkoek

    Dame Blanche | bourbon vanilla ice cream | warm dark chocolate sauce | crispy almond cookie

  • Crème Brûlée

    11,50

    Witte chocolade – Licor 43 – mandarijnsorbetijs

    Crème Brûlée | white chocolate | Licor 43 | mandarin sorbet

  • Chocolademousse

    10,50

    Mousse van pure chocolade | karamelsaus | yoghurtcrumble | Tony’s Melk Karamel Zeezout-ijs

    Chocolate Mousse | dark chocolate mousse | caramel sauce | yogurt crumble | Tony’s Milk Caramel Sea Salt ice cream

  • Passievruchtmousse

    13,50

    Passievruchtcurd – karamelsaus met Jamaicaanse rum – kokos – boerenjongensijs

    Passion Fruit Mousse | passion fruit curd | caramel sauce with Jamaican rum | coconut | rum raisin ice cream

  • Bosvruchtentaart

    11,50

    Witte chocolade-ijs met een crunch | witte chocoladecrumble | meringuedrops

    Forest Fruit Tart | white chocolate ice cream with a crunch | white chocolate crumble | meringue drops

  • Kaasplateau

    15,50

    Bouquet des Moines | Collier's Welsh Cheddar | Rotterdamse oude geitenkaas | Brabantse blauw | brioche | kweeperencompote | gedroogde mini-vijgen

    Cheese Platter | bouquet des Moines | Collier's Welsh Cheddar | Rotterdam aged goat cheese | Brabant blue | brioche | quince compote | dried mini figs

Heeft u een allergie of intolerantie?

Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw en wij houden daar graag rekening mee.