Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze dinerkaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Ossenhaas carpaccio

    12,50

    Parmezaanse kaas | zongedroogde tomaten | kappertjes | pijnboompitten | pestodressing

  • Visplateau

    13,00

    Noorse jumbo garnalen, gerookte paling, gerookte zalm en rivierkreeftenstaartjes

  • Hertenfilet

    11,00

    Kort gegaard | schorseneer crème | oude kaas | truffel mayonaise

  • Japans Plateau

    12,50

    Poké bowl | sashimi | hoisin sukade

  • Gemarineerde Zalm

    11,00

    Citroen-mosterd-dille marinade | rode biet | venkel

  • Rode Biet

    10,50

    Geitenkaas crème |gekarameliseerde peer | walnoten |krokant krentenbrood | rucola | honing-balsamico dressing

  • Sukade Tataki

    11,00

    Graan gevoerd | kimchi van spitskool

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Herfst salade

    12,50

    Gorgonzola | stoofpeer | gewelde vijgen | walnoten |kastanje dressing

  • Caesar Salade

    12,00

    Met gerookte kip, avocado, tomaat, gepofte quinoa en een Caesardressing

  • Chorizo salade

    12,00

    Olijven | zongedroogde tomaten | gebakken geitenkaas

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Buikspek

    11,00

    Zoetzure komkommer | oesterzwammen | hoisin saus

  • Portobello

    10,00

    Gekarameliseerde ui | gorgonzola

  • Coquilles

    11,50

    Salie boter jus | panchetta

Soepen

Soepen

  • Spaanse Soep

    8,00

    Bonen | chorizo

  • Paprika Soep

    8,00

    Gegrilde paprika | krokant buikspek

  • Ree Bouillon

    7,50

    Herfstgarnituur

  • Mosterdsoep

    7,50

    De bekende mosterdsoep

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons keuze genoeg
  • zoete Aardappel Gnocchi *

    16,50

    Gorgonzola | walnoten

    * Vegetarisch
  • Strozzapreti *

    16,00

    Biologische rode linzen pasta | burrata kaas | pesto | amandelen

    * Vegetarisch
  • Risotto *

    17,00

    Bospaddenstoelen | noten | truffel | gorgonzola souflé

    * Vegetarisch
Quality burgers

Quality burgers

De lekkerste hamburgers
  • Rotterdamse Oude Burger

    15,00

    Grillsaus | ijsbergsla | Rotterdamse Oude kaas

    (180 gram)

  • Beefburger

    16,00

    Spek | cheddar | augurk | tomaat | ijsbergsla | baconsaus

  • Wagyu Burger

    18,50

    Paddenstoelen | gorgonzola

    (200 gram)

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

Onze keukenbrigade maakt de heerlijkste vleesgerechten
  • Hertenbiefstuk

    20,50

    Knolselderij mousseline | jus van cantharellen

  • Sukade Steak

    19,50

    Graan gevoerd | medium gebakken | rode wijn risotto

  • Ossenhaas

    25,50

    Gorgonzola | gewekte rode kool

  • Parelhoen Suprême

    19,00

    Couscous | dadelsaus

  • Wild Zwijn Medaillons

    19,50

    Gebakken paddenstoelen | rode wijn jus

  • Eend Combinatie

    21,00

    Gekonfijte bout | filet | ambachtelijke worst | gemarineerde witte kool | rode port jus

  • Kalfslever

    18,50

    Spek | ui | rode wijn jus

  • Wild Presentatie

    27,50

    Hert | haas | zwijn | wildstoof | rode kool | gebakken paddenstoelen | aardappel mousseline | gestoofde peer |

    wild jus (vanaf 2 Personen, 27,50 p.p.)

  • Ossenhaassaté

    20,00

    Gefrituurde uienringen | atjar | gegrilde ananas

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en groenten

Hoofdgerechten vis

Hoofdgerechten vis

Variërende visgerechten, een gerecht voor iedere vis liefhebber
  • Zalmfilet

    20,50

    Parelgort | gegrilde paprika | koriander saus

  • Zeebaarsfilet

    20,00

    Pompoen | appel-gembersaus

  • Vis Selectie

    23,00

    4 soorten vis | saffraan risotto | strand krabbensaus

  • Zeewolffilet

    19,50

    Rendang van spitskool

  • Twee sliptongen

    17,50

    In de pan gebakken en geserveerd met ravigottesaus

  • Drie sliptongen

    21,50

    In de pan gebakken en geserveerd met ravigottesaus

  • Zeetong

    36,50

    Saffraan | risotto | bospeen

Adviserende wijnen

Adviserende wijnen

Speciaal voor het wildseizoen hebben wij de beste bijpassende wijnen voor u geselecteerd:
  • Shiraz/Cabernet

    19,50

    Donkerrodewijn | aroma’s van braam en kers | zachte en milde afdronk

    Passend bij: Wild Zwijn Medaillons

    glas 4,50
  • Jerome Qiuot (Chateauneuf du Pape)

    33,50

    Karmijnrodewijn | aroma’s van braam en leer | blend van dertien druivensoorten

    Passend bij: Hertenbiefstuk

    glas 6,00
  • Vina Montgras

    25,50

    Paarsrodewijn | aroma’s van rood fruit, bloemen en specerijen | blend van: Cabernet Sauvignon | Shiraz | Malbec | Carmenere

    Passend bij: Eend Combinatie

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Citroen Taart

    8,00

    Gebrande merengue | citroen-roomijs

  • Witte Chocolade Mousse

    8,50

    Red velvet cookie | Bros | crunch

  • Freaky Cheesecake

    8,50

    Cheesecake

  • Tealicious

    8,00

    Yoghurt crème | macha sponge cake | granitea | schuim van thee

  • Baba Rum

    8,50

    Kastanje schuim |yoghurt ijs | rum muffins

  • Warme Chocolade Taart

    8,00

    Framboos | chocolade-framboos ijs

  • Kaasplateau

    12,00

    Bouquet des Moines | Marcaires | Morbier Monnin | Roche Boron | vijgen | chutney | gember-noten brood