Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze dinerkaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Ossenhaas carpaccio

    12,75

    Parmezaanse kaas | zongedroogde tomaten | kappertjes | pijnboompitten | pestodressing

  • Visplateau

    13,50

    Noorse jumbo garnalen, gerookte paling, gerookte zalm en rivierkreeftenstaartjes

  • Bloedsinaasappel Carpaccio

    12,00

    Zeeduivel | gedroogde serrano ham

  • Japans Plateau

    12,50

    Poké bowl | sashimi | hoisin sukade

  • Gerookt Trio

    11,75

    Buffel mozzarella | makreel | zalm | gegrilde groenten

  • Geitenkaas Lolly’s

    11,00

    Rode biet | schorseneer | pistache

  • Gerookte Eendenborst

    10,75

    Noten sla | walnotendressing | schorseneer chips

  • Hollandse Garnalen

    11,00

    Avocado | Romeinse sla | gemarineerde tomaat

  • Gerookte Kogelbiefstuk

    12,50

    Truffel mayonaise | Rotterdamse Oude kaas | gepofte rijst

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Wintersalade

    12,50

    Gorgonzola | gewelde vijgen | walnoten | dressing van peer

  • Caesar Salade

    12,00

    Gerookte kip | avocado | tomaat | gepofte quinoa | Caesardressing

  • Gerookte Eendenborstsalade

    13,00

    Gewelde pruimen | studentenhaver | gebakken geitenkaas

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Buikspek

    11,00

    Zoetzure komkommer | oesterzwammen | hoisin saus

  • Tompouce

    11,00

    Gorgonzola | uienchutney | gewelde vijgen | notensla

  • Coquilles

    11,50

    Avocado crème | pancetta

Soepen

Soepen

  • Spaanse Soep

    7,50

    Bonen | chorizo

  • Paprika Soep

    8,00

    Gegrilde paprika | krokant buikspek

  • Runderbouillon

    7,50

    Wintergarnituur

  • Uien soep

    7,50

    Franse uien soep

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons keuze genoeg
  • Fondue *

    17,50

    Camembert | witlof | stoofpeer | pruimen | druiven | crostini | groene salade

    * Vegetarisch
  • Gepofte Bataat *

    17,50

    Couscous | gebakken oesterzwammen

    * Vegetarisch
  • Aardappel Strudel *

    17,50

    Roseval | spinazie |bonen | champignon | ui | ei | kaas

    * Vegetarisch
Quality burgers

Quality burgers

De lekkerste hamburgers
  • Rotterdamse Oude Burger

    15,50

    Grillsaus | ijsbergsla

  • Beefburger

    16,00

    Spek | cheddar | augurk | tomaat | ijsbergsla | baconsaus

  • Wagyu Burger

    18,50

    Chorizo | gegrilde groenten

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

Onze keukenbrigade maakt de heerlijkste vleesgerechten
  • Ribeye

    20,00

    Gegrilde groenten | gepofte knoflookjus

  • Rib Fingers

    19,00

    Gemarineerd | zoete aardappel friet

  • Ossenhaas Biefstuk

    25,50

    Bloemkoolcrème | bierkaas | truffelsaus | kaas kletskop

  • Parelhoen Suprême

    19,00

    Aardappelgratin | rozemarijnsaus

  • Varkenstrio

    19,50

    Medaillon | wang | buikspek | zoete aardappel mousseline | mosterdsau

  • Eendenborst

    19,50

    Knolselderijpuree | geroosterde bietjes

  • Kalfshals En Garnalen

    21,50

    Pastinaak crème | romige knoflooksaus

  • Kalfslever

    18,50

    Spek | ui | jus van rode wijn

  • Ossenhaassaté

    19,75

    Gefrituurde uienringen | atjar | gegrilde ananas

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en groenten

Hoofdgerechten vis

Hoofdgerechten vis

Variërende visgerechten, een gerecht voor iedere vis liefhebber
  • Zalmfilet

    20,50

    Gemarineerd in: citroen | mosterd | suiker | zout | dille

  • Roodbaarsfilet

    19,75

    Catalaanse groenten

  • Vis Selectie

    24,00

    4 soorten vis | saffraan risotto | strand krabbensaus

  • Kabeljauw

    20,50

    Gestoofde zuurkool | mosterdsaus

  • Twee sliptongen

    18,50

    In de pan gebakken en geserveerd met ravigottesaus

  • Drie sliptongen

    22,50

    In de pan gebakken en geserveerd met ravigottesaus

  • Zeetong

    36,50

    Saffraan | risotto | bospeen

Adviserende wijnen

Adviserende wijnen

Speciaal voor het wildseizoen hebben wij de beste bijpassende wijnen voor u geselecteerd:
  • Verdejo Mancha - Spanje

    19,50

    Witte wijn | biologisch | zachte smaak | licht bittere afdronk

    Passend bij: Diverse voorgerechten

    glas 4,50
  • Vina Montgras - Chili

    25,50

    Paarsrodewijn | aroma’s van: rood fruit | bloemen | specerijen | blend van: Cabernet Sauvignon | Shiraz | Malbec | Carmenere

    Passend bij: Parelhoen suprême​

    glas 5,00
  • Boschendal Shiraz - South Afrika

    30,50

    Donkerrode kleur | aroma’s van: zwarte kersen | moerbei | specerijen | vanille

    Passend bij: Eendenborst

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Citroen Taart

    8,00

    Gebrande merengue | citroen-roomijs

  • Witte Chocolade Mousse

    8,50

    Red velvet cookie | Bros | crunch

  • Appel Crumble

    8,00

    Kaneel ijs

  • Red Velvet

    8,00

    Champagne-sorbetijs | Red velvet | champagne ice cream

  • Warme Chocoladetaart

    8,00

    Framboos | chocolade-framboosijs

  • Freaky Donut

    8,00

    Donut

  • Bounty Chocolade

    8,00

    Maar dan anders

  • Kaasplateau

    12,00

    Bouquet des Moines | Marcaires | Morbier Monnin | Roche Boron | vijgen | chutney | gember-noten brood

Heeft u een allergie of intolerantie?

Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw en wij houden daar graag rekening mee.