Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze dinerkaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

voorgerechten

voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Tonijn Tataki

    12,50

    Quinoa salade | grapefruit | avocadocrème | citrus vinaigrette

  • Wild Zwijn Rouleau

    12,50

    Geitenkaas | vijgencrème | vijg | crumble van Taggiasca olijven

  • Hertencarpaccio

    13,50

    Truffeldressing | pijnboompitten | spek | oude kaas | tomatenblokjes

  • Gerookte Zalm Marbré

    12,50

    mierikswortel | rijst krokant | zoetzure wortel | komkommer | radijs

  • Steak Tartaar

    13,50

    Salade van: | aardappel | augurk | dragonmayonaise | zuurdesemkrokant

  • Garnalencocktail

    12,00

    Cocktailsaus | ijsbergsla

  • Geitenkaas Crème Bruleé

    11,50

    Salade van: | rode biet | granaatappel | gemengde noten

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • Caesarsalade

    13,50

    Geroosterde kip of gebakken gamba’s | croutons | gekookt ei | spek | ansjovisdressing

  • Salade Gepocheerd Peer

    12,50

    Zachte lepelkaas | walnoten | aceto balsamico met vijgen

Soepen

Soepen

Soepen
  • Geroosterde Pommodori

    8,50

    Bladerdeeg Gruyère stengel

  • Aardappel-Truffelsoep

    8,50

    Krokant van Spaanse ham

  • Uiensoep

    8,50

    Kaascroutons

Burgers

Burgers

De lekkerste hamburgers
  • Valk Bacon Burger

    16,50

    Uitgebakken spek | chunky burgersaus | augurk | cheddar

  • Fish And Dill

    17,50

    Krokante kabeljauw | frisse yoghurt-dille saus | komkommer | ijsbergsla

  • Krokante Kipburger

    16,00

    Ranchsaus | mini kropsla | tomaat

Hoofdgerechten vis

Hoofdgerechten vis

Variërende visgerechten, een gerecht voor iedere vis liefhebber
  • Gebakken Kabeljauw

    21,50

    Witte bonencrème | prei rolletjes | soubise saus

  • Gelakte Zalm

    19,50

    Krokante noedels | mini paksoi | teriyaki

  • Sliptong à La Meunière

    21,50

    3 Stuks | groenten spaghetti | kervelsaus

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons keuze genoeg
  • Penne Porcini *

    18,00

    Parmezaanse kaas | rucola

    * Vegetarisch
  • Vega Beanburger Briochebrood *

    16,50

    koolsla van rode kool | granaatappel | yoghurt

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

Onze keukenbrigade maakt de heerlijkste vleesgerechten
  • Tournedos

    26,50

    Pastinakenpuree | geroosterde pastinaak | dragonjus

  • Hertenbiefstuk

    21,50

    Gestoofde paarse kool | saus van bockbier en 5 spice

  • Krokante Gekonfijte Eendenbout

    20,00

    Smeuïge gort en portjus | blauwe bessen

  • Mixed Meat

    21,50

    Ossenhaas | kipsaté | sparerib | varkenswang | tijmsaus | barbecuesaus

  • Ossenhaassaté

    21,50

    Gado gado | pindasaus | cassave kroepoek

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en groenten

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Dame Blanche

    8,50

    Vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom | advocaat(optioneel)
    Toevoegen advocaat: €2,00

  • Bananen Eclair

    9,00

    Koffiemousse | gekarameliseerde banaan | koffie-ijs

  • Riz Condé

    8,50

    Rijstpudding met: | vanille | kaneelijs | gekonfijte appeltjes

  • Chocoladepaté

    8,50

    Amarena kersen | Amarena & yoghurt-ijs

  • Valk Sorbet

    8,50

    3 Bollen sorbetijs | limoensoda | slagroom | pistache

  • Witte Chocolade Panna Cotta

    9,00

    Gemarineerde ananas | limoencrème | kokos spongecake | ananas sorbet

  • Kaasplateau

    9,50

    Selectie van binnen – en buitenlandse kazen | noten/vijgenbrood | kweeperen confituur

Heeft u een allergie of intolerantie?

Meld dit aan uw gastheer/gastvrouw en wij houden daar graag rekening mee.