Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze dinerkaart

Een smakelijke maaltijd is een pre in ons sfeervolle hotel & restaurant. Altijd een culinair hoogstandje om van te smullen!

Koude voorgerechten

Koude voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Rundercarpaccio

    12,50

    Gesneden van de ossenhaas en geserveerd met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, kappertjes en een pestodressing

  • Visplateau

    12,50

    Noorse jumbo garnalen, gerookte paling, gerookte zalm en rivierkreeftenstaartjes

  • Zalm Sushi

    11,50

    Sushi terrine van zalm geserveerd met wakame, wasabi en soja saus

  • Gerookte Kippenborst

    10,50

    Met een mousse van rode biet, tuinbonen en een appel cider vinaigrette

  • Vitello tonato

    11,00

    Gesneden kalfsmuis geserveerd met kort gegaarde tonijn

  • Grain-Fed Sukade

    10,50

    Kort gegaarde sukade geserveerd met een aardappel bavarois

  • Speenvarken

    11,50

    Langzaam gegaard speenvarken met dijon mosterd-mayonaise en een krokante kruim van buikspek

  • Gebakken watermeloen

    11,00

    Geserveerd met fetakaas, Parmaham en pistache nootjes

Soepen

Soepen

  • Langoustine Bisque

    7,50

    Geserveerd met crème fraîche en knoflookcroutons

  • Romeinse soep

    7,50

    Soep getrokken van bladsla en geserveerd met gepocheerd ei en gebrande amandelen

  • Kalfsbouillon

    7,50

    Met gestoofde kalfswang en verschillende zomergroenten

Warme voorgerechten

Warme voorgerechten

Een warm welkom aan het begin van uw culinaire avond
  • Coquilles

    11,50

    Gegrild en geserveerd met een crème van avocado

  • Krokante Lamszwezerik

    11,00

    Gebakken en geserveerd met een soufflé van Boerenland kaas en Rotterdamse krotenmosterd

  • Mosselen

    11,00

    In de schelp gewokt en bereid in een olie van rozemarijn en knoflook

Salades

Salades

Diverse verse salades
  • “Bloody Mary” Salade *

    12,00

    Frisse salade met cherrytomaat, selderij, citrusfruit, mozzarella en een dressing van Bloody Mary

    * Vegetarisch
  • Zomer Salade *

    12,00

    Bladsla geserveerd met gebakken lamszwezerik, radijs, kikkererwten en scharrelei

    * Vegetarisch
  • Caesar Salade

    11,75

    Met gerookte kip, avocado, tomaat, gepofte quinoa en een Caesardressing

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons keuze genoeg
  • Gepofte Aardappel *

    16,00

    Zoete gepofte aardappel met Beluga linzen, couscous en geitenkaas

    * Vegetarisch
  • Quinoa Burger *

    15,00

    Burger van quinoa en groenten met een mayonaise van zongedroogde tomaten

    * Vegetarisch
  • Catalaanse Pasta *

    16,00

    Catalaanse Pasta

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten vis

Hoofdgerechten vis

Variërende visgerechten, een gerecht voor iedere vis liefhebber
  • Kabeljauw

    20,00

    Geserveerd met zwarte tagliatelle, rivierkreeftenstaartjes, een crèmevan mierikswortel en gelakt in een sinaasappel glaze

  • Zeebaarsfilet

    19,75

    Geserveerd met bimi en een mix van zoete en gepofte ui

  • Zalmfilet

    20,50

    Gebakken en geserveerd met een crème van bataat en gemarineerde spitskool

  • Twee sliptongen

    17,50

    In de pan gebakken en geserveerd met ravigottesaus

  • Drie sliptongen

    21,50

    In de pan gebakken en geserveerd met ravigottesaus

  • Zeetong

    36,50

    Gebakken en geserveerd met saffraan, risotto en bospeen

Quality burgers

Quality burgers

De lekkerste hamburgers
  • Rotterdamse Oude Burger (180gr.)

    15,00

    Gegrilde runderhamburger geserveerd met Rotterdamse Oude kaas, grillsaus en ijsbergsla

  • Wagyu Burger (200gr)

    18,50

    Gegrilde burger van het Wagyu rund, geserveerd met kaas, gegrilde courgette en smokey baconnaise

  • Lams Burger (180gr)

    16,50

    Gegrild en geserveerd met Vleit geitenkaas en tzatziki

Hoofdgerechten Vlees

Hoofdgerechten Vlees

Onze keukenbrigade maakt de heerlijkste vleesgerechten
  • Gepaneerde varkensschnitzel 

    18,50

    Huis gepaneerd en geserveerd met tomaat en mozzarella

  • Lamsrack

    26,00

    Heel lamsrack geserveerd met kruidenkruim en een jus van lindebloesemhoning

  • Ribeye (200gr)

    19,50

    Gegrild en geserveerd met verschillende groenten en een knoflookjus

  • Tournedos

    25,50

    Biefstuk van de haas, geserveerd met haricots verts en bearnaisesaus

  • Kalfsrack & Gamba’s

    22,50

    Geserveerd met gewokte zomergroenten en een romige knoflooksaus

  • Iberico Presa

    19,00

    Gegrild en geserveerd met een Toscaanse garnituur van tomaat, aubergine, knoflook en rozemarijn

  • Eendenborst

    18,50

    Gebakken en geserveerd met citrus fruit en een glaze van sinaasappel

  • Maïskip

    18,50

    Op de huid gebakken en geserveerd met wilde spinazie, kwartelei en Hollandaise saus

  • Ossenhaassaté

    19,75

    Gebakken en geserveerd met gefrituurde uienringen, atjar en gegrilde ananas

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en groenten

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Chocoladebol

    7,50

    gevuld met fruit en witte chocolademousse

  • Dame blanche

    7,50

    vanille ijs met warme chocoladesaus

  • Aardbeien

    7,50

    met vanille ijs en slagroom

  • fruitsoepje

    7,50

    met sinaasappelparfait

  • Aardbeien Romanoff

    7,50
  • Chocolademousse

    7,50

    met brownie, frambozen marshmallows en bros

  • Koffie

    7,50

    Met een likeur naar keuze

  • Bavarois

    7,50

    met gekonfijte asperges en sesamijs

  • Oreo tuin

    7,75

    met chocoladecrème en karamel

  • Gateau Breton

    8,00

    met gezouten karamel

  • Freaky ice cream

    8,00
  • Appel met wit chocoladeschuim, lange vingers en vlierbloesemsiroop

    7,75