Direct naar de contentDirect naar de footer

Driegangenmenu

Geniet van ons driegangenmenu voor €42,50 per persoon!

Voorgerechten

Voorgerechten

Onze keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Picanha

    Dungesneden geroosterd, compote van mosterdzaad, prei-olie, krokante radijs en aardappelsalade

    Picanha – Thinly sliced and roasted, mustard seed compote, leek oil, crispy radish, and potato salad

  • Carpaccio van biet & sinaasappel *

    Pistache, krokante boekweit en geitenkaasparels

    Beetroot & orange carpaccio – Served with pistachio, crispy buckwheat, and goat cheese pearls

    * Vegetarisch
  • Groningse Mosterdsoep

    Spekjes, krokante prei en schuim van Sechuanpeper

    Mustard Soup – From Groningen served with bacon, crunchy leek, and Sichuan pepper foam

  • Bouillon van gegrilde tomaat en venkel

    Tartaar van tonijn en bieslookroom

    Grilled Tomato & Fennel bouillon – Served with tuna tartare and chive cream

  • Carpaccio van rund

    Truffelmayonaise, Oude Goudse kaas, rucola en krokante pittenmix

    Thinly Sliced Beef Carpaccio – Served with truffle mayonnaise, Aged Gouda, arugula and crunchy seed mix

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze keukenbrigade maakt van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Wellington *

    Gevuld met rode biet en paddenstoelen, zoetzure pompoen, notencrumble en Roquefortsaus

    Wellington – Filled with beetroot and mushrooms, served with sweet-and-sour pumpkin, nut crumble, and Roquefort sauce

    * Vegetarisch
  • Kabeljauwhaas

    Op de huid gebakken, hete bliksem, gepofte bospeentjes met saffraansaus

    Cod fillet – Pan-seared (on the skin), served with ‘hete bliksem’ (apple and potato mash), roasted baby carrots, and saffron sauce

  • Maïskip suprème

    Op de huid gebakken, tarte tatin van zoete aardappel en zuurkool met dragonjus

    Corn-fed chicken breast – Pan-seared (on the skin), served with sweet potato & sauerkraut tarte tatin, and tarragon jus

  • Entrecôte

    Gebakken, geroosterde pastinaak, crème van pastinaak met groene peper- cognacsaus

    Entrecôte – Pan-seared, roasted parsnip, parsnip purée, and green pepper-cognac sauce

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Wentelteefjes

    Vanilleparfait, schuim van frangelico en gesuikerde hazelnoten

    French toast – Served with vanilla parfait, Frangelico foam, and candied hazelnut

  • Dame Blanche

    Vanille-ijs, warme chocoladesaus, slagroom en amandelcrunch

    Dame Blanche – Vanilla ice cream, warm chocolate sauce, whipped cream and almond crunch

  • Koffie of thee

    Met zoete lekkernijen

    Coffee or tea – With sweet treats

Indien u een allergie heeft verzoeken wij u dit aan ons te vertellen