- Hotel naam
- Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk
- Adres
- Parallelweg-Zuid 185
- Postcode en plaats
- 2914LE Nieuwerkerk A/D Ijssel
- Locatie
- Open in Google Maps
Driegangenmenu
Geniet van ons driegangenmenu voor €42,50 per persoon!

Voorgerechten
Picanha
Dungesneden geroosterd, compote van mosterdzaad, prei-olie, krokante radijs en aardappelsalade
Picanha – Thinly sliced and roasted, mustard seed compote, leek oil, crispy radish, and potato salad
Carpaccio van biet & sinaasappel *
Pistache, krokante boekweit en geitenkaasparels
Beetroot & orange carpaccio – Served with pistachio, crispy buckwheat, and goat cheese pearls
* VegetarischGroningse Mosterdsoep
Spekjes, krokante prei en schuim van Sechuanpeper
Mustard Soup – From Groningen served with bacon, crunchy leek, and Sichuan pepper foam
Bouillon van gegrilde tomaat en venkel
Tartaar van tonijn en bieslookroom
Grilled Tomato & Fennel bouillon – Served with tuna tartare and chive cream
Carpaccio van rund
Truffelmayonaise, Oude Goudse kaas, rucola en krokante pittenmix
Thinly Sliced Beef Carpaccio – Served with truffle mayonnaise, Aged Gouda, arugula and crunchy seed mix

Hoofdgerechten
Wellington *
Gevuld met rode biet en paddenstoelen, zoetzure pompoen, notencrumble en Roquefortsaus
Wellington – Filled with beetroot and mushrooms, served with sweet-and-sour pumpkin, nut crumble, and Roquefort sauce
* VegetarischKabeljauwhaas
Op de huid gebakken, hete bliksem, gepofte bospeentjes met saffraansaus
Cod fillet – Pan-seared (on the skin), served with ‘hete bliksem’ (apple and potato mash), roasted baby carrots, and saffron sauce
Maïskip suprème
Op de huid gebakken, tarte tatin van zoete aardappel en zuurkool met dragonjus
Corn-fed chicken breast – Pan-seared (on the skin), served with sweet potato & sauerkraut tarte tatin, and tarragon jus
Entrecôte
Gebakken, geroosterde pastinaak, crème van pastinaak met groene peper- cognacsaus
Entrecôte – Pan-seared, roasted parsnip, parsnip purée, and green pepper-cognac sauce
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
Nagerechten
Wentelteefjes
Vanilleparfait, schuim van frangelico en gesuikerde hazelnoten
French toast – Served with vanilla parfait, Frangelico foam, and candied hazelnut
Dame Blanche
Vanille-ijs, warme chocoladesaus, slagroom en amandelcrunch
Dame Blanche – Vanilla ice cream, warm chocolate sauce, whipped cream and almond crunch
Koffie of thee
Met zoete lekkernijen
Coffee or tea – With sweet treats
Indien u een allergie heeft verzoeken wij u dit aan ons te vertellen