Direct naar de contentDirect naar de footer

Driegangenmenu

Geniet van ons driegangenmenu voor €42,50 per persoon!

Voorgerechten

Voorgerechten

Onze keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten
  • Carpaccio van rund

    Truffelmayonaise, Oude Goudse kaas, rucola en krokante pittenmix

    Thinly Sliced Beef Carpaccio – Served with truffle mayonnaise, Aged Gouda, arugula and crunchy seed mix

  • Tartaar van zeebaars

    Ponzu-dressing, ingelegde komkommer en komkommergranité

    Sea bass tartare – Ponzu dressing, pickled cucumber and cucumber granité

  • Picanha

    Dungesneden geroosterd, compote van mosterdzaad, lavasolie, krokante radijs en aardappelsalade

    Picanha – Thinly sliced and roasted, mustard seed compote, lovage oil, crispy radish and potato salad

  • Carpaccio van biet & sinaasappel *

    Pistache, krokante boekweit en geitenkaasparels

    Beetroot & orange carpaccio – Pistachio, crispy buckwheat and goat cheese pearls

    * Vegetarisch
  • Mosterdsoep

    Uit Groningen met zolderspek, snijbonen en schuim van Szechuanpeper

    Groningen mustard soup – “Zolderspek” bacon, green beans en Sichuan pepper foam

  • Bouillon Mediterrané

    Bouillon van gegrilde tomaat en venkel met tartaar van tonijn en bieslookroom

    Grilled Tomato & Fennel Broth – With tuna tartare and chive cream

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze keukenbrigade maakt van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Wellington

    Gevuld met rode biet en paddenstoelen, zoetzure pompoen, notencrumble en Roquefortsaus

    Wellington – Filled with beetroot and mushrooms, sweet-and-sour pumpkin, nut crumble and Roquefort sauce

  • Entrecôte

    Gebakken, geroosterde pastinaak, crème van pastinaak met groene peper- cognacsaus

    Entrecôte – Pan-seared, roasted parsnip, parsnip purée with green pepper-cognac sauce

  • Maïskipfilet

    Op de huid gebakken, tarte tatin van zoete aardappel en zuurkool met dragonjus

    Corn-fed chicken breast – Pan-seared on the skin, sweet potato & sauerkraut tarte tatin with tarragon jus

  • Kabeljauwhaas

    Op de huid gebakken, hete bliksem, gepofte bospeentjes met beurre rouge

    Cod fillet – Pan-seared on the skin, “hete bliksem” (potato–apple mash), roasted baby carrots with beurre rouge

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet

Nagerechten

Nagerechten

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Wentelteefje van Fries suikerbrood

    Vanilleparfait, schuim van frangelico en gesuikerde hazelnoten

    French toast of Frisian sugar bread – Vanilla parfait, Frangelico foam and candied hazelnut

  • Dame Blanche

    Vanille-ijs, warme chocoladesaus, slagroom en amandelcrunch

    Dame Blanche – Vanilla ice cream, warm chocolate sauce, whipped cream and almond crunch

  • Koffie of thee

    Met zoete lekkernijen

    Coffee or tea – With sweet treats

Indien u een allergie heeft verzoeken wij u dit aan ons te vertellen