- Hotel naam
- Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk
- Adres
- Parallelweg-Zuid 185
- Postcode en plaats
- 2914LE Nieuwerkerk A/D Ijssel
- Locatie
- Open in Google Maps
Driegangenmenu
Geniet van ons driegangenmenu voor €42,50 per persoon!

Voorgerechten
Carpaccio van rund
Truffelmayonaise, Oude Goudse kaas, rucola en krokante pittenmix
Thinly Sliced Beef Carpaccio – Served with truffle mayonnaise, Aged Gouda, arugula and crunchy seed mix
Tartaar van zeebaars
Ponzu-dressing, ingelegde komkommer en komkommergranité
Sea bass tartare – Ponzu dressing, pickled cucumber and cucumber granité
Picanha
Dungesneden geroosterd, compote van mosterdzaad, lavasolie, krokante radijs en aardappelsalade
Picanha – Thinly sliced and roasted, mustard seed compote, lovage oil, crispy radish and potato salad
Carpaccio van biet & sinaasappel *
Pistache, krokante boekweit en geitenkaasparels
Beetroot & orange carpaccio – Pistachio, crispy buckwheat and goat cheese pearls
* VegetarischMosterdsoep
Uit Groningen met zolderspek, snijbonen en schuim van Szechuanpeper
Groningen mustard soup – “Zolderspek” bacon, green beans en Sichuan pepper foam
Bouillon Mediterrané
Bouillon van gegrilde tomaat en venkel met tartaar van tonijn en bieslookroom
Grilled Tomato & Fennel Broth – With tuna tartare and chive cream

Hoofdgerechten
Wellington
Gevuld met rode biet en paddenstoelen, zoetzure pompoen, notencrumble en Roquefortsaus
Wellington – Filled with beetroot and mushrooms, sweet-and-sour pumpkin, nut crumble and Roquefort sauce
Entrecôte
Gebakken, geroosterde pastinaak, crème van pastinaak met groene peper- cognacsaus
Entrecôte – Pan-seared, roasted parsnip, parsnip purée with green pepper-cognac sauce
Maïskipfilet
Op de huid gebakken, tarte tatin van zoete aardappel en zuurkool met dragonjus
Corn-fed chicken breast – Pan-seared on the skin, sweet potato & sauerkraut tarte tatin with tarragon jus
Kabeljauwhaas
Op de huid gebakken, hete bliksem, gepofte bospeentjes met beurre rouge
Cod fillet – Pan-seared on the skin, “hete bliksem” (potato–apple mash), roasted baby carrots with beurre rouge
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet
Nagerechten
Wentelteefje van Fries suikerbrood
Vanilleparfait, schuim van frangelico en gesuikerde hazelnoten
French toast of Frisian sugar bread – Vanilla parfait, Frangelico foam and candied hazelnut
Dame Blanche
Vanille-ijs, warme chocoladesaus, slagroom en amandelcrunch
Dame Blanche – Vanilla ice cream, warm chocolate sauce, whipped cream and almond crunch
Koffie of thee
Met zoete lekkernijen
Coffee or tea – With sweet treats
Indien u een allergie heeft verzoeken wij u dit aan ons te vertellen