- Hotel naam
- Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk
- Adres
- Parallelweg-Zuid 185
- Postcode en plaats
- 2914LE Nieuwerkerk A/D Ijssel
- Locatie
- Open in Google Maps
Lunchkaart
Een rundvleeskroket, uitsmijter of salade? Geniet van een heerlijk verzorgde lunch in ons restaurant.

Salades
Oerbiet *
16,00 Gepoft, geroosterd en gekonfijt, sesam hangop, geitenkaas, dukkah en krokante briochecroutons
Heritage Beet – Roasted, puffed and confit served with sesame labneh, goat cheese, dukkah, and crispy brioche croutons
* VegetarischKlassieke Caesar
17,50 Krokante spekjes, croutons, Goudse kaas en keuze uit krokante kip of garnalen
Classic Caesar – Served with crispy bacon bits, croutons, Gouda cheese, and your choice of crispy chicken or shrimp

Soepen
Groningse Mosterdsoep
9,50 Spekjes, krokante prei en schuim van Sechuanpeper
Mustard Soup – From Groningen served with bacon, crunchy leek, and Sichuan pepper foam
Bouillon van gegrilde tomaat en venkel
9,50 Tartaar van tonijn en bieslookroom
Grilled tomato & fennel Bouillon - Served with tuna tartare and chive cream
Geroosterde paprikasoep *
9,50 Feta en sumakcrème
Roasted Bell Pepper Soup – Served with feta and sumac cream
* Vegetarisch

Warme gerechten
Beenham
11,50 Tosti, oude kaas, Groningse mosterd, kaassaus en een gebakken ei
Ham – Toasted sandwich served with aged cheese, Groningen mustard, cheese sauce, and a fried egg
Valk (vega)Kroketten
11,50 Twee Ambachtelijke draadjesvlees-kroketten met brood of verse friet
Valk (Vegetarian) Croquettes – Two artisanal pulled “beef”-style croquettes, served with bread or fresh fries
Saté van kippendij
21,50 Huisgemaakte atjar, kroepoek en satésaus
Chicken Thigh Satay – Served with homemade atjar, prawn crackers, and satay sauce
Ambachtelijke Angusburger
21,50 Aardappel brioche bun, oude Goudse kaas, baconjam, little gem en dillchips
Artisanal Angus Burger – With aged Gouda cheese, bacon jam, little gem lettuce, dill chips, and potato brioche bun
Uitsmijters
11,50 Drie eieren met keuze uit twee toppings; kaas, ham of spek, geserveerd op desembrood +0.50 voor een 3e keuze
Open-Faced Omelette – Three eggs with a choice of two toppings: cheese, ham, or bacon, served on sourdough bread (+0.50 for a 3rd choice)
Omelet
12,50 Drie eieren met champignons en tuinkruiden of boerenomelet en desembrood
Omelette – Three eggs served with mushrooms, garden herbs, or farmer's omelette, served on sourdough bread
Gepocheerde eieren
16,50 Beenham of gerookte zalm, spinaziesalade, briochebrood en Hollandaise saus
Poached Eggs – Served with ham or smoked salmon, spinach salad, brioche bread, and Hollandaise sauce

Brood
Zeeman
17,50 Sandwich van versgebakken desembrood, salade van gerookte makreel, Noorse garnalen en gerookte zalm
Sailor – Sourdough bread sandwich with smoked mackerel salad, Norwegian shrimp, and smoked salmon
Carpaccio van rundvlees
16,50 Sandwich van versgebakken desembrood, carpaccio van rundvlees, Oude Goudse kaas, gemengde salade, tomaat en pesto
Carpaccio – Sourdough bread sandwich served with beef carpaccio, aged Gouda cheese, mixed salad, tomato, and pesto
Ossenworst
14,50 Sandwich van versgebakken desembrood, zilveruitjes, augurk en mosterdmayonaise
Ossenworst – Sourdough bread sandwich served with ossenworst (Dutch raw beef sausage) pearl onions, pickle, and mustard mayonnaise
Ouwe Gouwe *
12,50 Sandwich van versgebakken desembrood, oude Goudse kaas, pikante piccalilly, komkommer en rucola
Ouwe Gouwe – Sourdough bread sandwich served with aged Gouda cheese, spicy piccalilli, cucumber, and arugula
* VegetarischTwaalfuurtje
18,50 Mini sandwich carpaccio, mini sandwich oude Goudse kaas, klein kopje Groningse mosterdsoep en een ambachtelijke draadjesvlees kroket
Dutch lunch platter – Mini carpaccio sandwich, mini Aged Gouda cheese sandwich, small cup of Groningen mustard soup, and a artisanal pulled “beef”-style croquette