Direct naar de contentDirect naar de footer
Room directory
Room directory

Welkom in Hotel Nieuwerkerk

Bedankt dat u gekozen heeft voor Van der Valk Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

Via deze online room directory verkrijgt u meer informatie over ons hotel en de directe omgeving. Voor vragen en informatie kunt u te allen tijde terecht bij onze hotelreceptie. Onze receptie is tevens 24 uur per dag telefonisch (tel.9) te bereiken.

Namens ons gehele team wensen wij u een heel fijn verblijf in ons hotel.

Uitchecken

Uitchecken

Wij verzoeken u vriendelijk voor 11:00 uit te checken. In het weekend voor 12.00 uitchecken.

Op basis van beschikbaarheid is later uitchecken alleen op zondagen mogelijk tegen een meerprijs van €35,00 tot 17:00 uur op de dag van vertrek. Informeer bij onze receptie naar de mogelijkheden.

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt
Dagelijks serveren wij het ontbijtbuffet in het restaurant.

Als u een kamer heeft gereserveerd zonder ontbijt, kunt u altijd het ontbijt voor €18,50 voor volwassenen of €8,75 voor kinderen 4 t/m 11 jaar bij boeken.

Maandag t/m vrijdag:
06:00 uur - 10:00 uur
*Met uitzondering van de feestdagen kunnen de tijden afwijken*

Zaterdag & zondag:
07:00 uur - 10:30 uur
*Met uitzondering van de feestdagen kunnen de tijden afwijken*

 • Eten & drinken

  Eten & drinken

  Voor een heerlijke lunch- of diner kunt u zeven dagen per week terecht in ons à la carte restaurant op de begane grond. Wij raden u aan om vooraf u tafel te reserveren bij onze hotelreceptie.

  Maandag t/m zondag:
  12:00 uur - 22:00 uur

 • Brunchbuffet

  Brunchbuffet

  Uitslapen en vervolgens brunchen zonder zorgen. De ideale start van uw dag!

  Op zaterdag & zondag serveren wij van 12:00 tot 14:30 uur ons Live Cooking Brunchbuffet! 🥐🍴

  U wordt ontvangen met een bruisend aperitief bij binnenkomst. Vervolgens kunt u zich laten verrassen door een breed scala aan koude en warme gerechten op ons buffet. Eén van de koks zal live voor u de lekkerste gerechten bereiden.

 • Fietsverhuur

  Fietsverhuur

  Speciaal voor onze hotelgasten hebben wij een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes en bieden wij de mogelijkheid om fietsen en e-choppers te huren.

  Fiets met 7 versnellingen: € 17,50 per fiets per dag
  E-bike: € 30,- per e-bike per dag.

Room Service

Room Service

Wenst u roomservice te bestellen? Geen enkel probleem! Wij vragen voor onze roomservice een toeslag van € 15,00. U kunt de QR code op uw kamer scannen. Werkt dit niet? Neem contact op met de receptie nummer 9 om ons room service menu te kunnen bekijken, kunt u naar de volgende link https://www.hotelnieuwerkerk.nl/eten-drinken/ u kunt hierna telefonisch uw bestelling plaatsen.

Fitness & Wellness

Fitness & Wellness

Op de begane grond van ons hotel bevindt zich ons fitness- en wellness center, waar u na een dagje inspannen heerlijk kunt ontspannen. Geniet tijdens uw bezoek van onze Wellness.

OPENINGSTIJDEN:

Sauna's en stoomcabine
Maandag t/m zondag: 08:00 uur tot 22:00.

Indien u wenst eerder gebruik te maken van de sauna's en stoomcabine, graag even aangeven bij de receptie. Zij zullen de sauna's voor u aanzetten.

Fitness:
08:00 uur - 22:00 uur

Deze faciliteiten zijn gelegen op de begane grond van het hotel.

Huisregels Fitness & Wellness

Huisregels Fitness & Wellness

HUISREGELS:

 • Gebruik van de wellness is enkel toegestaan met badkleding.
 • Wel verzoeken wij u in de wellness een handdoek te gebruiken op de zit- en liggedeeltes, ook in de verschillende sauna's en het stoombad.
 • Het dragen van bad/teen slippers is gewenst. Badjassen zijn te huur bij de receptie voor €5,00 per stuk. Badslippers zijn te koop voor €2,00.
 • Het fitness- en wellness center is toegankelijk voor gasten vanaf 16 jaar.
 • Klaar met uw work-out? Dan vragen wij u het gebruikte fitnessapparaat te reinigen met de daarvoor bestemde middelen die u aantreft in de fitnessruimte.
 • Toegang tot ons fitness- en wellness center is enkel mogelijk voor hotelgasten. Vergeet niet uw kamersleutel hiermee krijgt u toegang tot de wellness.

Overige informatie

Huisregels
Voor u en onze veiligheid hanteren wij een huisreglement. Wanneer u in Hotel Rotterdam- Nieuwerkerk verblijft, gaat u akkoord met onze huisregels. U kunt deze hier bekijken. Daarnaast geldt er in het gehele hotel een algemeen rookverbod. Indien wij dit constateren volgt een boete en mogelijke uitzetting.

Parkeren
Onze hotelgasten kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein. Wij hebben maar liefst 5 mindervalide plaatsen. Tevens zijn er maar liefst betaalde oplaadpunten beschikbaar; 12 Shell laders, 8 valk laders.

Meeting Rooms
Op de begane grond en 4e etage van ons hotel treft u onze meeting rooms aan. Woont u een bijeenkomst bij? Bekijk dan bewegwijzeringsschermen in onze lobby, of vraag onze receptiemedewerkers voor aanvullende informatie.

Wasserij
Wij bieden de mogelijkheid tot het reinigen, wassen of stomen van uw kleding. Was dient vóór 8:00 uur te worden ingeleverd bij de receptie, en zal de volgende ochtend retour komen. Gebruikt u voor u de waszak en het was briefje in de open kast van uw kamer. Op zaterdag, zondag en feestdagen is er geen was service mogelijk.

WiFi
In het gehele hotel kunt u kosteloos gebruik maken van onze wifi. Dit is een open netwerk, u hoeft dus geen code in te voeren. De gebruikersnaam van onze wifi is hotel Nieuwerkerk.

Fietsenstalling
De fietsenstalling bevindt zich bij de ingang van ons hotel aan u linkerhand. U krijgt met uw kamersleutel toegang tot de fietsenstalling.

Minibarbox

Minibarbox

Een gevulde minibar? Bestel ons minibarpakket bij de receptie voor €22,50 per box