Direct naar de contentDirect naar de footer

Renovatie

Hotel Nieuwerkerk gaat renoveren! De renovatiewerkzaamheden zullen beginnen op 8 januari en worden naar verwachting voltooid op 30 april. De renovatie zal ongetwijfeld enige overlast of ongemakken met zich mee brengen, maar deze proberen wij zoveel mogelijk te beperken. Er zijn voornamelijk van maandag t/m vrijdag in de ochtend en middag werkzaamheden, waardoor op deze tijdstippen de meeste bouwoverlast zal plaatsvinden. Op zaterdag en zondag wordt er niet doorgewerkt, waardoor de geluidsoverlast minimaal is.

Januari 2024 - week 1

Januari 2024 - week 1

Renovatie begonnen! ๐Ÿšง Update 1
We zijn met volle energie gestart met onze renovatie deze week! Samen met ons team hebben we de comfort kamers onder handen genomen - alles eruit, behang van de muur en slopen maar! Elke week zullen we jullie meenemen op met de renovatie. Stay tuned voor alle veranderingen die eraan komen!๐Ÿ› ๏ธ

Januari 2024 - week 2

Januari 2024 - week 2

Deze week zijn de echte bouwvakker aan de slag gegaan in ons hotel en we hebben vol vertrouwen het roer overgedragen. Ze zijn druk bezig met allerlei voorbereidingen en hebben met vol enthousiasme de betimmering gesloopt. Ons hotel ondergaat een ware transformatie en we kunnen niet wachten om te zien hoe het eruit zal komen te zien! ๐Ÿ› ๏ธโœจ

Januari 2024 - week 3

Januari 2024 - week 3

Deze week zijn alle badkamers gestript en is het begin gemaakt voor een nieuwe badkamerindeling. Van 'before' naar 'after', herken jij de transformatie? ๐Ÿ‘€๐Ÿšฟ

Januari 2024 - week 4

Januari 2024 - week 4

Het is al bijna een maand geleden dat wij zijn begonnen met de grote renovatie. En wat is er al veel gebeurd! Zo krijgt de indeling van de badkamer steeds meer vorm. De nieuwe vloer is gestort en het badkamerplafond wordt voorzien van de nodige installaties. De muren worden gestukt en is er zelfs al begonnen met het betegelen van de badkamers!๐Ÿ‘ทโ€โ™‚๏ธ๐Ÿšฟ Ondertussen zijn ze in de kamers zelf ook bezig met schilderwerk.

Februari 2024 - week 5

Februari 2024 - week 5

Onze renovatieteams hebben met volle energie het leidingwerk in de splinternieuwe kamers vervangen.

We kunnen niet wachten om jullie binnenkort te verwelkomen in een oase van vernieuwing, waar luxe en comfort hand in hand gaan. Blijf op de hoogte voor meer leuke updates terwijl Hotel Nieuwerkerk de transformatie voortzet!

Februari 2024 - week 6

Februari 2024 - week 6

We zijn begonnen met het betegelen van de splinternieuwe badkamers! ๐Ÿšฟ๐Ÿ› ๏ธ Ons toegewijde team streeft naar perfectie, zodat elke badkamer een oase van rust en luxe wordt voor onze gasten.

We willen jullie betrekken bij dit leuke proces! Hier is een exclusieve sneak peek van de tegels die we hebben geselecteerd voor de badkamers. Wat vinden jullie ervan?

Februari 2024 - week 7

Februari 2024 - week 7

We zijn verheugd om jullie te laten weten dat de renovatie in volle gang is! De badkamers zijn prachtig gestuukt en we hebben de eerste wastafels al opgehangen. Het behang wordt zorgvuldig aangebracht en de voorbereidingen voor de gangen zijn in volle gang. Deze krijgen later ook nog een metamorfose.

Februari 2024 - week 8

Februari 2024 - week 8

Tijd om te behangen! In al onze vernieuwde kamers wordt prachtig Arte behang aangebracht in rustgevende natuurlijke kleuren. Welke print spreekt jou het meest aan?

Maart 2024 - week 9

Maart 2024 - week 9

Een voorproefje van de splinternieuwe badkamer๐Ÿ‘€ Wat ziet het er schitterend uit! Een plek waar je graag wilt vertoeven, toch? De nieuwe badkamers stralen een serene rust uit.